Mi ez a mai világban majdnem minden gyerek bölcsis?
Te azt nagyon belelátsz mindenki életébe. Gusztustalan egy ember vagy ne is haragudj. Senki életébe nem látsz bele, csak okoskodsz. Mint írtam fentebb, én pl szültem egy gyereket egy boldog házasságba, jó körülményekbe, aztán jött az hogy a férjem súlyos beteg lett, munkaképtelen, nem akartunk éhen halni, elkeztem egy iskolát hogy legyen normálisabb végzettségem, mert fel kellett készülnöm a legrosszabbra, mellette ápoltam a férjemet, és takarítani jártam irodákba, magánházakba. De én ezt sosem mondtam senkinek, semmit, mert senkinek nincs köze hozzá. Lehet rólam is csak annyit láttak csavargok meg kényelmesebb nekem így, közben meg nem kívánom senkinek amit átéltem....Könnyű ítélkezni marhára. Én nem szólok meg senkit, mindenki azt csinál amit akar.
Nekem volt barátnőm, aki igen 1 év után is még szülés utáni depresszióban szenvedett, nem érezte magát jól otthon, nem a gyerekkel volt baja, hanem hogy mindenki lekakálta a fejét, az ajtót alig nyitotta rá valaki, nem ezt várta, magába volt fordulva, a gyereknek sem tesz jót ha a szülő nem boldog és kiegyensúlyozott, 2 éves korában visszament 4 órában dolgozni, gyerek bölcsibe és teljesen kicserélték, még a gyerekkel is teljesen látni hogy más lett a kapcsolata jó értelemben.
Ne bíráljál te senkit, biztosan téged is lehet sokmindenért..
Nem, nem minden gyerek megy. Környezetemben sokan nem adják bölcsibe, főleg ha több gyereket terveznek, akkor legfeljebb a legkisebb megy és az is csak amennyit muszáj.
Egyébként én azt az egyet nem értem, amikor valaki azért adja be, mert a kicsi mellett "nem tud" foglalkozni az 1-2 éves nagyobbal. Akkor minek vállalt kis korkülönbséggel? Az ovi már kötelező: ha azt megvárja a másodikkal, "legálisan" passzolhatná le.
Nem is tudom, én hova soroljam magam. Jártam bölcsibe anno, és egyetemet végeztem, sőt még talán értelmes ember is vagyok. Beszélni is tudok. Hmm... Akkor most megbukott az elméleted.
Nem értem, miért gondolod, hogy a gyereket nem lehet nevelni, csak mert 3-4 órát egy nap a bölcsiben van. Szerintem senki sem nyomja be 10 órára, mert ő shoppingolni akar.
Ne is haragudj, de nekem is nagyon unszimpatikus ez a duma, amit nyomsz. Te így csináltad, és ez az etalon. Fantasztikus.
Azt már félve kérdezem meg, hogy a te gyerekednek miért kell az énidő? Most mondtad, hogy mész neki segíteni, ha kell. Ő miért nem áldozza fel magát és neveli egész nap a gyerekét? Hisz pont most harsogod, hogy így kell csinálni, és mindenki más semmirekellő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!