Járhat bölcsibe a kisfiam ha terhes vagyok / megvan a kistesó?
Kisfiam szeptemberben lesz 2 éves, úgy terveztem akkor viszem a bölcsibe és megyek vissza dolgozni...
Időközben kiderült, jön a Kistesó :)
Felveszik úgy bölcsibe 2 évesen, hogy nem tudok visszamenni dolgozni, mert közben lett egy újabb családtagunk akivel itthon vagyok?
Nem egész naposra gondolok, inkább csak hogy szokjon egy rendszert és játszon a korosztályával?
Köszönöm
a kisgyerekek 2 és 6 éves koruk között sajátítják el az alapvető viselkedésformákat és ekkor fejlődnek a legtöbbet szellemileg.
teljesen érthető, hogyha egy édesanya ilyen módon is fejleszteni szeretné a gyerekét. a kistestvérével pedig nem lesz gyengébb a kapcsolata ettől. nem elköltözik, csak bölcsibe megy.
A kérdés arra irányult: felveszik-e, van-e itt esetleg olyan anyuka aki hozzám hasonló élethelyzetben beadta a nagyobbat a bölcsibe vagy teljesen kizáró a családbővülés?
Nem azt kérdeztem ki akarja beadni vagy ki nem a helyemben...
Államiba nem fogják felvenni így, hacsak a településeden nincs túlkínálat, bár kevés helyen van.
Nálunk mindkettőnk munkáltatóija kellett. Én is terhes lettem de dolgoztam végig amíg bölcsis volt, oviba is terhesen vittem.
Egyébként az enyémért anyósom 3ra ment, de én is 3:20-ra ott tudtam lenni, nem mindenki otthonról megy, aki korán megy.
19: mert a nevelő a lényeg? frászt a gyereke, játékok és persze a nevelő aki vigyázz rá, de a gyereket a játszótárs érdekli. Nem mindenki szuper anya és nem feltétlenül tud vigyázni egy totyogóra és egy újszülöttre egyszerre, nem mindenkinek van ott nagyszülő/barát aki segítsen és nem hiszem, hogy szégyen időnként a bölcsit is igénybe venni segítségképp.
Mennyivel jobb ha egy fáradt, netán nyűgös anyuka vigyázz a gyerekére(mert én anya vagyok és megoldom) minthogy nevető csoporttársak vennék körbe a gyereket.
Nem KELL szuper anyának lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!