Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Bölcsiben udvarra kimenetelkor...

Bölcsiben udvarra kimenetelkor mit adnak a gyerek lábára?

Figyelt kérdés
1 hónap múlva kezdi a lányom a bölcsit, nagyjából elmondták, hogy miket kell vinni. Kinti cipőt nem kértek úgymond, csak a benti cipő van a listán. Akkor azt adják rá, amiben reggel megy? Én ha beviszek egy állandó kintit ami ott lesz a kis szekrényében a többi ruhával együtt, akkor ráadják azt ugyan, vagy nem fognak vele foglalkozni? Lehet nekem vannak csak ilyen buta ötleteim, de a közel 30 ezres csizmáját nem szánom feltétlenül az udvari rohangálásra, arra itthon is egy olcsóbbat használunk, és arra gondoltam vinnék be egy fix váltót. Vagy ezért utálni fognak? :D
2021. jan. 12. 13:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Geox Respira Minnie egeres, 27990 volt azt hiszem.

Nem élünk a Rózsadombon sajnos, de a bölcsiben ahogy néztem csak normális emberek és gyerekeik vannak, majd gondolom az óvoda lesz gázosabb, bölcsiben még jobban a normálisabb dolgozni vágyó réteg van, a csoportársai 90%át és szüleiket ismerem is.

Amúgy igen, nekem is ennyi a bajom csak azzal, hogy abban vigyem, hogy én ahogy mi szülei magunk is normálisan felöltözünk az utcára őt sem szívesen viszem akármiben + bölcsi után igen előfordulhat, hogy beszaladunk boltba-könyvtárba, ide-oda, szóval csak jobb lenne normálisabban hordani.

Amúgy az jó ötlet utolsó ami nálatok van. De majd rákérdezek a gondozó csajszinál is, nagyon kedves ő is, ismerem régebb óta, megkérdezem majd hamarosan őt is lehet erről :)

2021. jan. 12. 14:14
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Pont a drágábbat kellene többet viselnie, mar ha az az ortopédiailag jobb a két cipő közül...
2021. jan. 12. 14:50
 13/15 anonim ***** válasza:
87%
Fiam most egy magasszárú adidas cipőt hord, nem tudom, mennyibe került pontosan, mert anyósoméktól kapta, de nyilván nem 1500 forintba. És én is úgy voltam vele, hogy jaj hát vigyázzunk rá, aztán rájöttem, hogy bakker, fél év múlva már úgysem lesz rá jó, akkor meg oly mindegy. Mondjuk én pont ezért max 6-7 ezret adok ki neki cipőre.
2021. jan. 12. 16:45
 14/15 anonim ***** válasza:
85%
A lehető legjobb cipőt hagyd bent neki, amit csak meg tudsz venni. Az lesz legtöbbet a lábán.
2021. jan. 12. 18:22
 15/15 anonim ***** válasza:
80%

Vittem külön kijárós cipőt, mert én sem akartam, hogy az legyen rajta az udvaron.

Reggel beraktam a szekrénybe, azzal a ruhával együtt, amibe vittem és hoztam, sosem volt gond belőle.

2021. jan. 14. 20:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!