Kinél lehet panaszt tenni, ha úgy gondolom, hogy az önkormányzat törvénytelenül jár el az ügyeletes bölcsőde üzemeltetéséében?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 30. 22:02
2/7 anonim válasza:
Hogy lehet törvénytelenül üzemeltetni egy bölcsit? 🤔
3/7 anonim válasza:
rendörség, ha hütlen kezelés, vagy egyéb törvénytelenség történt
5/7 anonim válasza:
Ez engem is érdekel. Pl március elején mind két lányomnál volt bölcsödei profi fotózás. Elég jók lettek a képek ennek örömére rendeltünk is. Családunk sok tagjára tekintettel. Szóval befizettünk 15eft-ot. Jött a COVID a képek oda egyenlőre. Pénz is oda lett adva előre. Kinyomoztam a fotóst a kis indexképek aljáról felhívtam, hogy át vehetnénk e ennyi idő után. Ő megcsinálta valaki elvitte az összeset. Egy nevelő akit nem tudunk utolérni. Nagyobbik lány szept. -ben ovis lesz ...reméljük azért addigra ez megoldódik. Tudom,hogy ez nem bűntény de miért kell ezen ülni.
6/7 anonim válasza:
5!
Talán mert 1, törvényellenes lenne kiadni mindenki címét, 2, nem kellene mindenkit végig látogatni, 3,hidd el a kutyát nem érdekli a szülők kívül a gyerek, meg fogjátok kapni ha kinyit újra a bolcsode
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!