Nektek előfordult természetes-hüvelyi szülésnél, hogy szülésetekre a fogadott szülésznő-szülészdoki nem értbe és az ügyeletes dokinál szültetek, saját dokitok szülés végére ért be hozzátok?
Az én dokim akkor lépett be az ajtón amikor kibújt a lányom. Odaugrott ,így csak annyi dolga volt hogy rám tette.
(Nem voltam egyedül ,nem félreérteni,a szülésznő ott volt).
Reggel a vizit alatt tartott a vajúdásom,még sehol tolófájás,kérdezte is hogy elmehet e a vizitre,de mondtuk is neki hogy persze,messze a vége még.
15 percel később oldal fekvésbe hirtelen nyomnom kellett,a szülésznőm szólt hogy a férjem gyorsan vegye fel a telót és hívja a dokit mert szinte azonnal kint volt a feje. Másodpercek múlva a hátamra fordulás közben bújt ki ,ekkor lépett be a doki.
Volt dokim, már bent feküdtem a kórházban, mikor szombat este bejött és szólt, hogy ha lehet ma ne szüljek, mert eltörte a karját. Persze 2 óra múlva beindult a dolog így az ügyeletesnél szültem.
Másik doki előre szólt hogy a kiírt időben pár napot külföldön lesz, de rábízott egy másik dokira. Persze akkor szültem mikor elment.
Egyik esetben sem történt semmi különös, szerintem akkor sem zajlott volna másként a szülés ha ők vannak ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!