Tudtok már olyan bölcsiről, oviról vagy iskoláról, aminek bezárásáról döntött az önkormányzat a vírus miatt?
Ha tudok is..az neked miért fontos?
Önkormányzatok saját döntése
Engem is érdekel
Bölcsi,ovi,általános iskola, középiskola.
Én nem tudok ilyenről.
Egy másik kérdés alatt olvastam, hogy Debrecenben és Veszprémben hétfőtől bezárnak az ált.iskolák.
(Nem tudom, mennyire hiteles, kommentelők írták).
Nálunk egyelőre igazgatói utasítás érkezett, megelőzést hangsúlyozva.
Munkakör szerint milyen plusz intézkedéseket (fertőtlenítés, nem egészséges gyermek elkülönítése a szülő érkezéséig) nincs olyan opció, hogy picit köhög, picit náthás, picit hőemelkedése van, minden esetben szülő értesítése, kizárólag orvosi igazolással fogadható. (Mondjuk ezek eddig is megvoltak, annyi, hogy minden szrért nem küldtük haza a gyerekeket, most fokozott óvatosságot követel meg a vezetőség.
Mától kizárólag alváshoz szükséges dolgokat (cumi, tényleg nagyon fontos plüss) lehet csak hozni. Nekünk kb felére kell csökkenteni a játékkészletet és folyamatosan mosni, fertőtleníteni. (eddig hetente tettünk így, most naponta kell)
Köhögő, hőemelkedéses dolgozó nem veheti fel a munkát, minden esetben szabi vagy tp.
Egyelőre megelőzésképp ennyi.
Pécs
6-os vagyok.
Nemrég kijött a közlemény, hogy sem az önkormányzatok, sem az intézményvezetők nem zárhatnak be óvodákat, iskolákat, úgyhogy a 6-os kommentem storno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!