Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Más is hordja gyalog bölcsibe/...

Más is hordja gyalog bölcsibe/oviba a gyerkőcöt?

Figyelt kérdés

A kislányom februárban kezdi a bölcsit.

Sajnos nekem jogosítványom nincs, kidobtam rá 600 ezer forintot és nem sikerült, a forgalmi vizsgákon mindig olyan ideges voltam, hogy nem tudtam vezetni, pedig amúgy szuperül ment, de a vizsgán leblokkoltam és elindulni is alig tudtam, nem is akartak így engedni a vizsgabiztosok, így 5* buktam meg, azóta konkrétan próbálkozni sincs kedvem.

A bölcsi tőlünk 450 méterre van, tehát oda el kell sétálnom vele, majd onnan nekem 1.4 km a vasútállomás (20 perc vonatozás a munkahelyem) Délután ugyanez vissza.

Az ovi majd annyiban lesz jó, hogy a bölcsi más irányban van mint a vasútállomás teljesen, az ovi miatt meg majd nem lesz kitérő, mert pont mellette megyek el a vasút felé. De ott is lesz 1 km séta.

Egyszerűen nagyon félek ettől. Egy 2-3 éves gyerek tud ennyit sétálni minden nap 2*?

Munkát váltani nem fogok/akarok, mert Bp. melletti kisvárosban lakunk, és itt nincs a szakmámban munkalehetőség, meg nem is akarok új helyre menni, hisz a kicsi gondolom bekerül közösségbe, lehet sokat lesz beteg ilyesmi, új helyen ezt nem tolerálnák egyből, a régi munkahelyemen viszont ebből sem lesz gond, így én egyelőre a gyerek érdekeit nézem, és olyan munkahelyet akarok, ahol ha bármi van vele nem gond ha itthon maradok.

A férjem viszonylag korán megy, későn jön munkába, nem akarjuk, hogy olyan korán vigye el ő a bölcsibe, mert még az merült fel, hogy 6 körül mikor indul elviszi reggel ő kocsival, de az olyan korán van, én ráérnék 7 után vinni.

Olvastam már 1-2 hasonló kérdést, de jó lenne friss tapasztalatok olyanoktól, akik hasonlóan vannak mint én.

Pl télen is, esőben is hogy mentek?

2020. jan. 14. 10:24
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megbantani, de tenyleg nem artana egy pszichologust felkeresni es feloldani ezt a szorongast benned valahogyan.
2020. jan. 14. 22:34
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Bölcsibe most kocsival járunk, de busszal is csak 15 perc lenne. Viszont az óvoda itt van 2 utcára, ősztől oda járunk, mellette egy játszótér, oda-vissza épp 1km, 2 évesem simán lesétálta nyáron a távot a játszóig meg vissza.

Télen esőben: kívül gumis bélelt csizma, overál. Csak hagyd őt pacsálni, és élvezni fogja.

2020. jan. 17. 13:52
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

450 méter miatt nem kell aggódnod :) Nekünk 1,5 kilométerre van a bölcsi, és vagy bicajjal vagy babakocsival hordom a fiam. De le tudná sétálni is, de így gyorsabban haladunk reggel. Délután kismotorral is szoktam érte járni gyalog, ha jó idő van.

Ha bicajjal megyünk akkor hozom - viszem, ha babakocsival akkor ott hagyom a kocsit, és délután haza hozom.

Télen, esőben, hóban is :) Rétegesen öltözünk és vagy esőálló ruhát veszünk fel.

2020. febr. 5. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!