Ti mikor viszitek hozzátok a gyerkőcöt?
Én 8-4ig dolgozom (papíron), de pár perc késés belefér, 7,30 körül szoktunk beérni, illetve megbeszéltem, hogy 3,40körül eljöhetek, így 4 előtt pár perccel (ha szerencsém van) oda is érek a bölcsibe. Az a helyzet, hogy reggel talán 2-3 gyerek van, délután pedig nem először ő az utolsó. Később vinni előbb hozni sajnos nem tudom... de úgy sajnálom szegényt... viszont nem értem, ezek szerint mindenki meg tudja oldani, hogy csak 8ra vigye, és fél4kor már a gyerekek zömének híre sincs? Ma előbb odaértem,3,40 körül, és megint ő volt csak ott :O pedig beszoktatás alatt azért láttam, hogy van bőven gyerek...
szóval... ti hogy oldjátok meg? Mikor viszitek, hozzátok? Vagy aki így járatja, az nem dolgozik??? De akkor meg nem lehetne böliben.. nem értem én ezt
Én is 8-4-ig dolgozom. Fél 8 körül beadom a gyerekeket az oviba, bölcsibe, és muvel két utcára dolgozom, kényelmesen beérek. Délutén 4-ig vagyok, negyed5 körül szoktam összeszedni Őket.
Reggelente előfordul, hogy az elsők között érünk be (azért vannak nálunk korábban érkezők), délutén viszont a csoport fele még bent van, amikor kihozom az én gyerekeimet.
Azt tudom, hogy az ovis csoportban több anyuka csak 6 órában dolgozik.
Amikor bölcsis volt, még 7-re jártam, bár engedtek nekem is kis késést, szóval 7-re vittem, hogy ne kelljen ügyeletes csoportba adni. 16 körül mentem érte.
Oviban hasonlóan, de már f8-ra jártam, most pedig elsős... és amióta közösségbe jár, mindig az első gyerekek egyike (suliban elég rossz nézni, hogy az egész suliból benne van a legkoraibb 5-6 gerekben) és mindig az utolsók egyike.
Mondjuk az utóbbi nem zavar, mert a délutáni játékot imádja, szóval van, hogy megyek érte, és még az udvaron beszélgetek fél órát, amíg meg nem unja, vagy a cimbiért is meg nem érkeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!