Teljesen őszintén! Ti viszitek bölcsibe/oviba a gyerkőcöt dec.21-én?
Na, a lényeg, hogy nem csak én vagyok ilyen dilis! :))
Én sem hiszek benne, de tényleg a vízcsapból is ez folyik és nekem is megfordult a fejemben, sőt az is, hogy apát itthon fogom. :))
Lehet itthon is maradunk, és ahogy írtad másnap egy jót nevetünk rajta, meg majd később, ha nagyobbak lesznek elmesélem nekik, hogy milyen dilis anyjuk van! :))
Tök jó, hogy olyan munkahelyed van hogy elengednek decemberben - nekem ez jutott eszembe elsőnek :-)
Én gyed-en vagyok, szóval itthon leszünk, de csak emiatt nem vennék ki szabadságot (nem is kapnék).
Érezzétek jól magatokat, készüljetek a karácsonyra :-)
OFF: de aranyosak vagytok!! :) Jó volt olvasni a soraitokat.
Ezek szerint én nagyon nem ezen a bolygón élek,mert én még nem is hallottam erről a dátumról! :/ Lehet nekem is cselekednem kellene??!! :)
További szép estét Nektek!
2000.-re is mondtak világvégét, és a napfogyatkozáskor is. Az eddigi 25. évem alatt ez lesz a 3. világvége. Talán ezt is túléljük.
Nem vagy bolond, ezt a műsort egyszer nézd meg a tv.-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!