Teljesen őszintén! Ti viszitek bölcsibe/oviba a gyerkőcöt dec.21-én?
Én ma írtam alá a bölcsiben, hogy nem viszem aznap a lányomat (ügyelet lenne csak), de egy szóval sem említette a gondozónő, hogy a világvége miatt lenne zárva a bölcsi:DDD
Amúgy pont összejött, mert a munkahelyemen is kötelező szabadság van aznap. Tehát maradunk itthon, ha akarunk, ha nem és várjuk a sokadik világvégét.
Én amúgy se vittem volna őket, akkortájt akár van ovi akár nincs, már nem szoktam vinni őket, mert készülődünk a karácsonyra. Szerencsére megtehetem, mert a legnagyobbam 6, a középsőm 4 a legkisebbem meg 1 éves így itthon vagyok.
Erről a világvégéről nem hallottam:))
Passz! Ha lesz ovi akkor viszem, ha nem lesz akkor nem viszem.
Erről a világvége dologról még én sem hallottam! 2012.12.21-re jövendölték? És pont napközbenre, oviidőre? :)
A hülye válaszokat leszámítva, nagyon aranyos volt ez a kérdés, a válaszokkal együtt. Jót fogok aludni, felvidítottatok.
Ha pedig még sem lesz világvége, annak csak örülünk. :-)
Én itthon leszek, sőt a szüleimhez is elmegyek, unokástul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!