Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Van, akinek nem sikerült a...

Van, akinek nem sikerült a beszoktatás a bölcsibe?

Figyelt kérdés
2,5 éves kislanyom 1 hónapja jár bölcsibe, napi 2 órára, ez egy olyan hely,ahol kB 10 gyerek van és egy nevelő. A 3.héten úgy tűnt megszokja és nem sírt ott sem már és akkor sem amikor oda értem,viszont ez a hét borzalmas volt, azt mondja a nevelő, hogy csak ül és sirdogal, ha szólnak hozzá akkor még rosszabb,csak azt hajtogatja, h anya,anya. Mit tegyek? Van olyan,hogy egy gyerek nem szokja meg ezt a helyzetet? Vagy próbáljam hosszabb időre ott hagyni,hátha akkor könnyebb lenne neki? Sajnos valami megoldást kell találni, decemberbe vissza kell mennem dolgozni.
2019. okt. 31. 15:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%
Az én lányom 2,5 évesen kezdte az ovit (felénk nincs bolcsi). Sírva vittem reggel, sírva hoztam délután (ilyenkor már nem akart haza jonni). Az ovonok sem zaklatták fel magukat, hogy sír a gyerek. Munkába jártam, nem volt más választásunk. Nála ez most is megmaradt az iskolában. 3. osztályba jár. Reggel nem akar menni, délután nem akar haza jonni.
2019. okt. 31. 15:39
 2/16 A kérdező kommentje:
Ha annyirol lenne szó, hogy sír amikor megyünk vagy mikor megyek érte akkor nem is lenne gond, de ő ott se találja fel magát, pityereg és ordít is,felvaltva.
2019. okt. 31. 16:05
 3/16 anonim ***** válasza:
23%

Ne csicskulj be!

Vidd el, hagyd ott! Megszokja!

2019. okt. 31. 16:09
 4/16 anonim ***** válasza:
39%

3-as! Ezt komolyan gondolod?? Ne csicskulj be? Hogy mondhat ilyet egy anya?

Kerdezo! Sajnos ha nincs mas valasztasod, meg kell, hogy szokja. Valahogy a pozitiv reszet probald meg a gyerekben erositeni! Pl, hogy a bolcsi/ovi milyen klassz hely,szupi jatekok, blablabla.

Mondjuk en sose tudtam beszokni a bolcsibe, 1 even keresztul orditottam reggelente, de aztan abba hagytam.🤷🏼‍♀️

Valahogy ki kell birni ezt a par honapor!:(

2019. okt. 31. 16:18
 5/16 A kérdező kommentje:
Ott hagyom,4 hete minden nap,beadom az ajtón és eljovok, de nem adja fel
2019. okt. 31. 16:18
 6/16 A kérdező kommentje:
Próbálom és itthon nincs is gond,mondja,hogy megy és 1-2 dalt énekel amit ott hall,de ott meg csak ül és néz vagy sír.
2019. okt. 31. 16:20
 7/16 anonim ***** válasza:
58%
Igen, ki is vettük a bölcsiből.
2019. okt. 31. 17:06
 8/16 anonim ***** válasza:
29%

7.

És ha sulit sem bírja? Vagy a melót?

2019. okt. 31. 17:07
 9/16 anonim ***** válasza:
97%

Különböző gyerekek 1-2 év különbséggel válnak közösséghez éretté. Sokkal jobban fogja bírni, ha nem kínozzzák feleslegesen.

Ha lehet, én kivennèm és egy darabig játszócsoportba vagy heti pár mnapra csanába vinném.

2019. okt. 31. 17:58
 10/16 anonim ***** válasza:
33%
8as, ha attól is lelkibeteg lesz, akkor majd area is keresek megoldát.
2019. okt. 31. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!