Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » 10 éves lányomnál cisztát...

10 éves lányomnál cisztát találtak. Várjunk egy hónapot?

Figyelt kérdés
Lányomnál egy hasi ultrahang során (volt egy elhúzódó hányingeres virusfertőzése) egy 5cmes petefészek cisztát találtak. Gyermek nőgyógyászaton jártunk, ahol azt mondták, hogy várjunk 2-3honapot, majd menjünk vissza kontrollra. Én úgy tudom ezt műteni szokták már ilyen méretnél. Menjek el egy másik dokihoz vagy tényleg várjunk, panasza nincs, csak tanácstalan vagyok...
2019. jún. 28. 13:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem kapott gyógyszeres kezelést rá?
2019. jún. 28. 13:19
 2/14 anonim válasza:
2%
Inkább menny el más dokihoz is. Nem ér meg ennyit a lányod?!
2019. jún. 28. 13:20
 3/14 anonim ***** válasza:
48%
Menj el másik orvoshoz. Ha megjön neki akkor nagyon fog fájni neki, már csak ezért is.
2019. jún. 28. 13:23
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem kapott rá gyógyszeres kezelést és már egyszer megjött neki azóta.
2019. jún. 28. 13:26
 5/14 anonim ***** válasza:
95%
Azt neked kellene eldönteni, hogy megbízol-e ebben a dokiban, vagy sem, van sokféle ciszta, simán lehet, hogy minden doki várna ebben az esetben, hátha kifakad, de az is lehet, hogy nem. Az enyém kifakadt magától, így feleslegesen nem rohangálnék műtétre vele.
2019. jún. 28. 13:36
 6/14 anonim ***** válasza:
Én nem műtetném, ha nem muszáj.
2019. jún. 28. 13:39
 7/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom, csak 10 éves és mikor meghallotta a műtét szót sírt. Ez persze nem indok arra, hogy ne történjen meg. Azt mondta az orvos, hogy 4-14 éves korig sűrűn előfordulnak ciszták ez nem akkora gond. Én viszont aggódom és szeretném tudni, hogy eltűnt e azóta, nagyobb lett e vagy hogyan tovább. Egy hónap múlva kell kontrollra mennünk de nem tudom -bírom e addig idegekkel.
2019. jún. 28. 13:39
 8/14 anonim ***** válasza:

Az orvosi eskü része, hogy minden doki a legjobb tudása szerint gyógyít.

A döntés rajtad áll, ha nem bízol a dokiban, keress másikat (akkor is, ha az fizetős), de ne bízz 'megérzésedben', ne hamarkodd el a dolgot a doki iránti bizalmatlanságod miatt.

2019. jún. 28. 14:05
 9/14 A kérdező kommentje:
Mindenhol azt olvasom, hogy 5 cm felett műtenek. Ez a doki viszont halál nyugalommal és lazasággal közölte, hogy menjünk vissza, nyugi semmi bajod csajszi....De én nem vagyok nyugodt. Lányomnak nincs panasza, nem fáj semmije, de akkoris...
2019. jún. 28. 14:08
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

10 éves lányod van, szinte mindenkinél van hasonló maguktól kifakadnak. Az egyik ok amiért nagyon görcsölnek.

Felesleges kitenned ekkora stressznek, hogy rohangálsz vele. Minden évben viheted majd akkor.

2019. jún. 28. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!