12.5 eves lanyomnal egy 5.5 cm-es cisztat talaltak, volt mar valaki hasonlo esetben?
Figyelt kérdés
Egyenlore csak kezelest kap,fogamzasgatlo tablettat,azt mondtak hogy eleg nagy,elmulhat a kezelestol?olyan fiatal meg,felunk a mutettol,mitol alakulhatott ki?igaz hogy felfazas kovetkezmenye is lehet?2009. febr. 24. 07:21
1/6 A kérdező kommentje:
Bocsanat,helyzetben,nem esetben.
2009. febr. 24. 07:22
2/6 zseska válasza:
Szia. Nekem évekig volt cisztám a bal petefészkemen. Pontosan kb. 10 évig. A végén már alma nagyságú volt,de lehet én szerencsés voltam,nekem mindig kitisztult. Figyelnetek kéne,hogy tisztul-e? Nem írtad,mióta van neki? Van már rendszeres menstruációja? Lehet felfázástól. Nekem teljesen elmúlt,de sokszor volt kellemetlen. Kétszer voltam vele kórházban,mert annyira begörcsöltem,de nem kezeltek vele különösképp.
3/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt,tegnap voltunk UH-n,a kezeloorvosa kuldott,ma viszem vissza az eredmenyt,de nagyon le vagyunk torve,fel eve van mensije,altalaban rendszeres,de elofordul hogy 1 hettel korabban jon meg,neked milyen nagy volt?es hany eves korodban vettek eszre?
2009. febr. 24. 07:43
4/6 A kérdező kommentje:
Egy honp mulva vissza kell menjunk UH-ra hogy nezzek meg a kezeles eredmenyet,amugy fel evre irt kezelest.
2009. febr. 24. 07:45
5/6 zseska válasza:
Bocsi,hogy ilyen későn válaszolok,csak nem voltam az oldalon 2 napig. Amikor nekem észrevették akkor már 4x4centis volt,de ez a második kórházban volt,amikor másodszorra kerültem be.20-21 éves lehettem.Addig fajult,amíg alma nagyságú volt,ami kb a duplája,de szerencsére egy idő után elkezdett tisztulni,ami egy nagy görccsel jár,és erős folyadék távozik,ami kissé darabos,és fehér.Ezért írtam,ezt figyeljétek.Az orvos is ezt mondja majd,meg hogy menstruáció után menjetek.
6/6 zseska válasza:
Szia. Mi lett a nagylány cisztájával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!