Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » NF1-et mutattak ki a lányomnál...

NF1-et mutattak ki a lányomnál és MRI-t kértek. Hova induljak?

Figyelt kérdés
Teljes testre kiterjedőt kell csináltatni altatásban. (Budapest) Ha megvan az időpont, a doki oda ad beutalót, ahova kérem. Van itt valaki, akinél csináltak, mi a tapasztalatod? Olyan helyet mondjatok légyszi, ahol a branult is be tudják tenni, és nem azzal kell odavinni. Köszönöm!!

2015. ápr. 30. 06:28
 1/9 A kérdező kommentje:
MR
2015. ápr. 30. 06:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a kicsi? A Heim Pálban be tudják rakni a branült is, van külön altatóorvos mikor az MR-t csinálják a babáknak.
2015. ápr. 30. 15:45
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! 3éves

Semmelweist hívtam leráztak, hogy csak novemberre van időpont. Van személyes tapasztalatod? Milyen? Nekem csak a gyerek osztályhoz volt szerencsém, de kedvesek voltak.

2015. ápr. 30. 17:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Csak a Tűzoltó utcában van sok személyes tapasztalatom, de azok is régiek már. A Heim Pálban csak egy koponya MR-en voltunk, 4 évvel ezelőtt, akkor összevárták a babákat és jött egy gyerek aneszteziológus, mindent megcsináltak helyben, nagyon kedvesek voltak és a lelet is megvolt 1 órán belül.
2015. máj. 7. 19:38
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. 2 nap múlva fogad minket a Bethesda neurológusa és annyit mondott, hogy majd ő kiszervezi.
2015. máj. 16. 18:47
 6/9 A kérdező kommentje:
A leghamarabb Kerepestarcsán tudjàk fogadni, ha fizetem az altatást.
2015. máj. 26. 22:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy mi az az NF1? Az orvostudomány melyik szakterületéhez tartozik?
2015. jún. 4. 16:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Az MR készülékek felbontása nem egyforma. Ha a Bethesdában fogad neurológus, ő tudni fogja, hogy milyen részletes képet szükséges látnia a betegségben. Szerintem bízd rá. Fölösleges csak azért menni, mert azonnal kapsz időpontot, ha közben a betegsége szempontjából egy értékelhetetlen "felvételt" kapsz.
2015. jún. 4. 22:59
 9/9 A kérdező kommentje:
Ha véletlen valaki rákeres a kérdésre: be lehetett kísérni,de a vizsgálat alatt ki kellett jönni, majd amikor vége lett, behívtak hozzá. Egy pillanat alatt elaltatták. mivel bonyolultabb esetek közé tartozott, így kétséges volt, hogy egy alkalomml meg lehet e csinálni. Szerencsénk volt, mert igen, bár közel 50 percig tartott. Kiértékelés másnap személyesen, vagy levélben kb egy hét múlva. Mivel csúszások vannak nagyon nehéz volt, hogy előtte ne igyon. (du 16.30-ra mentünk akkor már 6 órája nem ehetett és ihatott + 1,5 óra csúszás volt és 40fokos hőség. Mire bejutott, már kezdett az orvos szerint kiszáradni. + vizsgálat 50 perc ébreszés, ás utána 30 percig nem ihat. A gyerek totál kiszáradt a végére.Embertelen!!!!!)
2015. szept. 1. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!