Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mi lehet a gond a lányomnál?

Mi lehet a gond a lányomnál?

Figyelt kérdés
4 éves, éjszaka, ha nem megy a párásító, köhög. Az oviból is folyamatosan el kell hoznom, mert köhög. Az orvos szerint vagy megfázás miatti leszaladó orrválladék miatt, vagy torokgyulladás miatt. Ezt elfogadom, de minden szobában kell hogy menjen a párásító, különben azonnal köhög. Munka után sétálunk, most hogy hétvége van és jó az idő, kinn vagyunk. De már nem tudom, mi lehet ez, felvetettem az orvosnak hogy nem ártana egy labor vagy egy alapos kivizsgálás, szerinte felesleges, közösségbe jár, és mint a többi gyerkőc, beteges. Az oviban beveszik a beteg gyerekeket is. Mit tegyek? Az oviba nem vihetek be párásítót. :(
2015. márc. 8. 09:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
amúgy elégedett vagy az orvossal? mióta beteg a gyerek? mennyire köhög? köhécsel csak,vagy fulladva? kapott valamilyen gyógyszert? ha semmit,akkor megnézetném másik orvossal is a biztonság kedvéért
2015. márc. 8. 10:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Köhécsel de nem roham szerűen. Az orvos pár hónapja ilyen. Még az allergián gondolkoztam, de inkább orvost váltok, mert nagyon aggaszt.
2015. márc. 8. 10:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
igen az is lehet.tüsszögés,szemkönnyezés,orrfojás van?
2015. márc. 8. 11:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem folyik az orra, a szeme sem könnyezik. Ismerősöm azt mondta, lehet asztma is, ettől rémültem meg igazán.
2015. márc. 8. 13:06
 5/5 alaszka ***** válasza:
Száraz a köhögése? Adsz neki valamilyen köhögésre valót? Fekvő helyzetben is köhög? Nekem is majdnem 4 éves a lányom, kiscsoportos, mi is sokat köhögünk, egyik hurutos betegségből megyünk a másikba november óta. :( Nálunk az Erigon szirup nagyon bevált, általában 2-3 nap alatt felszakítja, jó, hurutosra és száraz köhögésre is. Nálunk az orrmandula megnagyobbodása okozza, nem tud az esetleges váladék kifolyni, és a torkára csorog. Ez ellen orrsprayt tudsz venni a patikában, doki nem írt semmit rá?
2015. márc. 8. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!