10 hósom náthás, kicsit köhög, láza nincs. Gond, ha nem viszem dokihoz?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, ha beteg gyerekek közé megyünk, csak rosszabakat szed össze, ezeket itthon is tudjuk kezelni, nincs mit adnia rá, vagy ilyesmi. Jól gondolom, hogy ilyen apróságokkal nem kell rögtön dokihoz vinni? Magam sem mennék... ebből indultam ki. Ha láza lenne, amit nem tudok kordában tartani, fájna valamije valahol, ilyesmi, akkor mennénk, de néhány napos nátha és köhögés szerintem nem ok rá. Gyógyszert úgysem adnak rá, meg felesleges is lenne. Mennétek dokihoz így vagy sem? (Még nem volt beteg korábban, a kötelező oltásokat kapta meg és annyi.)2014. szept. 17. 08:59
1/6 anonim válasza:
Szia mi jövőhéten leszünk 10hósak. Nálunk is orrfolyás van, volt talán lassan vége lekopogom. Nekem telefonon , azt mondta a gyerekorvos, ha csak náthás ne vigyem be, ha köhög, vagy lázas, akkor igen. Ha csak a váladéktól ingerli, akkor ne vidd szerintem, de ha egész nap köhög, vagy szárazan köhög, akkor minden képen vidd el, arra ad orvosságot. Nekünk C-vitamint, tengervizes orrsprayt, orrjárat tisztítást javasol a dr. nő, és még vettem pluszban baba luuf balzsmot, azzal bekennem este és reggel a hátát. Jobbulást a törpének :D
2/6 anonim válasza:
c vitamin cseppet adnék neki, nem vinném én sem ha nem muszáj
esetleg tengervizes oldat az orrába, ha be van dugulva
3/6 A kérdező kommentje:
Nem köhög egész nap, ébredések után egy kicsit, az orrát kb. 3 óránként egyszer törlöm meg, esti nagy alvás előtt szoktunk egyet porszizni, és akkor jól alszik (alszik egész éjjel). A te picidnek is jobbulást! :)
2014. szept. 17. 09:08
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a tippeket! :)
2014. szept. 17. 09:14
5/6 anonim válasza:
Èn sem viszem ennyivel. Ha a láz csillapíthato, vagy 3 napnál kevesebb ideig van akkor nem viszem öket dokihoz. Köhögésnél ha már 2 hete tart csak viszem le, de akkor sem ad rá semmit, max meghallgatja.
Sok folyadék és még több folyadék.
6/6 anonim válasza:
Én sosem vittem kis náthával a gyerekeket orvoshoz - épp azért, nehogy még jobban beteg legyen. Egészen addig, amíg a két hónapos babám nem kezdett egyszer csak nehezen lélegezni. Kiderült, hogy hörghurutja van neki is, meg a nővérének is, én meg csak azt vettem észre, hogy köhög (nem volt lázas, nem fájt semmije, még rosszkedvű se volt). Úgyhogy azóta ha hurutosan köhögnek, főleg ha levegővételnél is hallok valami minimális zörejt, elviszem őket az orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!