Megcsípett egy bogár, de nem is vettem észre. Lyme-kórra kezd kicsit hasonlítani a folt, nem viszket, de kezdek parázni. Menjek dokihoz? 17 hkm
Én a bőrgyógyászatra mentem, és onnan egyből átirányítottak a László kórházba a Lyme ambulanciára.
A végén, a gyógyszeres kezelés után még elmentem egy magán dokihoz is vérvételre, hogy biztosan elmúlt-e rendesen, mert a Lászlóban nem vettek vért, csak felírták a vagon antibiotikumot, aztán viszlát, nem kontrollálták, hogy valóban rendesen hatott-e, elég volt-e.
Nem biztos, hogy neked is az van, de azért jobb, ha megnéznek. Én csak hónapok múlva mentem dokihoz, mikor már jó tenyérnyi volt a folt (nem is gondoltam ilyen betegségre, valami múló bőrnyavalyára gyanakodtam, meg kenegettem mindenfélével), de mondták, hogy van olyan is, hogy a folt magától elmúlik, de persze maga a betegség nem. Szóval még "szerencsém" is volt, hogy még látszott.
A Lyme kór elég veszélyes,de homeopátiával teljesen gyógyítható. Nekem apukám és egy barátunk is meggyógyult a vérében sincs benne.
Ha gondolod,hívd fel a dokit aki ért hozzá : Benkő Rita:06309688686
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!