Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Ez nagyon veszélyes lehet a...

Ez nagyon veszélyes lehet a baba számára?

Figyelt kérdés
A párom 5 éve leukémiával küzd, jelenleg tünetmentes. Kétt és fél éve ismertük Meg egymást, elso láttásra szerelem volt. Nagyon boldogan telt/telik minden nap együtt. Már csak egy baba hiányzot az életünkböl, mindig mondta hogy nem mert ez még nagyon korai lenne, akkor még nem tudtam hogy mért nem szerettem volna, de én nagyon szerettem volna egy kicsi babát aki bearanyoza az életünket. Egy nap teherbe estem, határtalanul boldog voltam, és miután közöltem vele egy rossz hír hallatán minden boldogságom elszállt. Közölte velem hogy 5 éve leukémiás, de nem merte ez el mondani nekem mert félt attól hogy nem akarok egy beteg emberrel élni és ezért elhagyom, vagy csak szimplán nem akarta hogy sajnáljam, normális ember akart lenni a szememben aki egészséges. Most éppen négy és fél hónapos terhes vagyok. Nagyon félünk attól hogy a babának ezért valami Baja lesz, mivel évek ótta nagyon erös gyógyszert szed "Nibex"-et szedi nem tudom hogy hallottatok e már róla. Vagy hogy mennyi eséje van a babának rá hogy nem örökli a betegségét. Segítsetek kérlek.

2019. jún. 22. 11:51
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Semmit nem vettem rajta észre azon kívül hogy sápadt és vékony
2019. jún. 22. 12:42
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Értelmes nő még azon a napon húzott volna szakemberhez.
2019. jún. 22. 12:44
 13/20 anonim ***** válasza:
67%
Létezik Nibex gyógyszer. De én sem hiszem el, hogy ezt el tudja valaki titkolni évekig.
2019. jún. 22. 13:08
 14/20 anonim ***** válasza:
50%
Nem létezik. Nibix van.
2019. jún. 22. 13:10
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Orvossal nem beszélted ezt meg?
2019. jún. 22. 13:10
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
A sztori ott bukott, hogy egy ilyen fontos kérdést nem az orvosodnak tettél fel hanem itt a neten.
2019. jún. 22. 13:15
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Összezavarodtam.

Eldöntötted, hogy mindenképpen akarod a babát ha baja van ha nincs.

És most, 4,5 hónapos terhesen jut eszedbe hogy mégis érdekel és talán utána kéne kérdezni?

Az elmúlt hónapokban, amikor terhesgondozásra jártál egyszer sem kérdeztél rá? Nem mertél megszólalni az orvos előtt? Amikor rákérdezett, hogy van-e betegséged neked meg a férjednek, akkor mit válaszoltál? A genetikai vizsgálaton is kikérdezik az embert a családban előfordult betegségekről, ott sem mondtad el?

Nálunk szerencsére semmi komoly nem volt a családban, de felkészülten mentünk és mindent megkérdeztünk töviről hegyire. Szóval ne haragudj, de nem értelek titeket.

2019. jún. 22. 13:53
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Ettől már csak egy "halott babás"sztori lehetne undorítóan nagyobb kamu...

Vakáció,éljen!

2019. jún. 22. 14:20
 19/20 anonim ***** válasza:
68%
18, pár napja az is volt....betegek az unatkozó emberek :(
2019. jún. 22. 14:23
 20/20 anonim ***** válasza:
93%

19.

Olyat is csak eny unatkozó tini találhat ki, aki életében nem találkozott még az élet árnyoldalával

2019. jún. 22. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!