Ez veszélyes lehet a magzatra?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Előre szólok, lehet hogy hülye kérdés, de "paramami" vagyok. Első Baba. Tehát az történt, hogy a pillanat ragasztónak beszáradt a kupakja nem tudtam leszedni, ezért foggal próbáltam, de véletlenül kicsit kiharaptam az oldalát. Ment a számba meg a fogamra de egyből oda száradt nem nyeltem le. Kiöblítetten a számat meg fogatmostam. Esetleg lehet abból baj, ha maradt a fogamon és az az éjszaka leázott és bekerült a gyomromba? Juthatott a babának? Kérlek csak normális válaszokat adjatok. És nem, a celluxos kismama nem én vagyok en is olvastam a kérdését. 17 hkm2019. máj. 9. 16:03
1/4 anonim válasza:
Szia! Semmi baj. Sürgős esetben, ha nincs orvos a közelben, és kiesik a tömés, akkor pillanatragasztót lehet a lyukba nyomni. Bár ez extrém eset és terhesen kétlem, hogy javallt, de ettől semmi baj sem lesz.
Boldog babavárást :)
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a megnyugtató választ!:)))
2019. máj. 9. 16:33
3/4 anonim válasza:
Biztos, hogy ettől semmi baja nem lesz :) Én terhesen hasra estem...
Esetleg, amikor megindul a szülés és nehezebben jön a baba, én a poén kedvééért benyögném, hogy pillanatragasztót nyeltem :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Ez a ragasztót nyeltem jó szöveg szülésnél 😁
2019. máj. 9. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!