Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Ez nagyon veszélyes lehet a...

Ez nagyon veszélyes lehet a baba számára?

Figyelt kérdés
A párom 5 éve leukémiával küzd, jelenleg tünetmentes. Kétt és fél éve ismertük Meg egymást, elso láttásra szerelem volt. Nagyon boldogan telt/telik minden nap együtt. Már csak egy baba hiányzot az életünkböl, mindig mondta hogy nem mert ez még nagyon korai lenne, akkor még nem tudtam hogy mért nem szerettem volna, de én nagyon szerettem volna egy kicsi babát aki bearanyoza az életünket. Egy nap teherbe estem, határtalanul boldog voltam, és miután közöltem vele egy rossz hír hallatán minden boldogságom elszállt. Közölte velem hogy 5 éve leukémiás, de nem merte ez el mondani nekem mert félt attól hogy nem akarok egy beteg emberrel élni és ezért elhagyom, vagy csak szimplán nem akarta hogy sajnáljam, normális ember akart lenni a szememben aki egészséges. Most éppen négy és fél hónapos terhes vagyok. Nagyon félünk attól hogy a babának ezért valami Baja lesz, mivel évek ótta nagyon erös gyógyszert szed "Nibex"-et szedi nem tudom hogy hallottatok e már róla. Vagy hogy mennyi eséje van a babának rá hogy nem örökli a betegségét. Segítsetek kérlek.

2019. jún. 22. 11:51
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon egyszerű, ha már 4,5 hónapos vagy, valószínűleg van orvosod nem? Hétfőn szépen beballagsz vagy a párod orvosához, vagy a tiedéhez, pl. szülés nőgyógyász, és megkérdezitek tőle, hogy mik a kockázatok. Bizonyos betegségekre szűrést is tudnak csinálni.
2019. jún. 22. 12:02
 2/20 anonim ***** válasza:
95%

Kizárt, hogy ebből semmit nem vettél észre.

Nem érdekelnek a terhes vagyok kamuk, de ahol valaki betegséget, halált hazudik, attól felfordul a gyomrom

2019. jún. 22. 12:16
 3/20 A kérdező kommentje:
Szó since semmilyen hazugságrol. Nem kioktatást kértem hanem tanácsot akinek nem teszik nem Kell ide írni.
2019. jún. 22. 12:22
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eléggé kamunak tűnik ez a kérdés. Dolgoztam onkológián, minden férfitól vettek le sperma mintát fagyasztásra, pont azért, hogy később még lehessen egészséges gyerekük. Meg ez, hogy 4 és fél hónapos terhesen tudod meg? Na ne... Szép kapcsolat, mondhatom...

Ha mégis igaz, akkor ilyen idős terhesen már teljesen mindegy, mert elvetetni sem lehet már. Egyébként egy genetikai tanácsadásra elmehettek, ott tudnak nektek okosakat mondani, nem itt a gyakorin a laikusok.

2019. jún. 22. 12:30
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Jaja, 4, most már priviben azzal jön, hogy elírta a gyógyszer nevét mert mondtam neki, hogy Nibex nem létezik...

Hogyan járt kontrollra? Mit kamuzott az állandó laborkontrollra, véradáson volt?

2019. jún. 22. 12:32
 6/20 A kérdező kommentje:
Nem négy és fél hónaposan mondta el amikor megtudtam hogy terhes vagyok utána egyböl el is mondta. Csak nem akartam elvenni egy ártatlan baba életét még akkor sem ha valami bajal születne.
2019. jún. 22. 12:34
 7/20 A kérdező kommentje:

Úgy hogy nem egy lakásban laktunk.

Adja Le valaki a facebookos nevét és el küldök Ott mindent amivel betudom bizonyitani a leírtakat.

2019. jún. 22. 12:38
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
A kemoterápia egyik mellékhatása, hogy a férfi meddő lesz.. ahogy írta is valaki,ezért vesznek fiatal férfi esetén spermat fogyasztásra.Viszont mi ebben élünk fél év.Undorito hogy valaki ilyen kamut talál ki a saját szórakoztatására.
2019. jún. 22. 12:38
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, felnőtteknek ezt a gyógyszert ún blasztos krízis esetén adják cml-ben. Annak durva tünetei vannak. Olyan nincs, hogy nem veszed észre.
2019. jún. 22. 12:40
 10/20 A kérdező kommentje:
Úristen. Nem értem hogy hogyan lehetnek ilyen emberek. Hagyjátok hogy bebizonyítsam. Adja Le valaki a nevét és mindent iratot el küldök mert sajnos itt nem lehet
2019. jún. 22. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!