Mi lehet a baj? Hogyan tudnek segiteni a babamnak?
Télen is lehet melegkiütése,ha meleg van a lakásban,vagy túlöltözteted. Az én fiamnak is volt. A lakásban 20-23 fok van max,és egy rövidujjú body és egy vékonyabb hosszú ujjú felső van rajta. Nekik más a hőérzetük. Nézd meg,ha eggyel kevesebb réteg van rajta,akkor eltűnnek-e a pöttyök.
A másik,h ha már mást is eszik,akkor nem adtál-e neki vmi újat,amitől szintén kipöttyösödhet.
Mondjuk mi kertesházban élünk, csak a fürdetéskor van 22 fok, amúgy 20.
Pici babákat gyakran túlöltöztetik, de te úgyis érzed, ha melege van, főleg a kis buksiján adja le a hőt.
A gyógyszertári krém esetleg nem maradhatott rajta? Jól le lett mosva?
A mi orvosunk nem ajánlja pedig ezeket, mert sajnos tartalmaznak kőolajszármazékokat, parabént, érdemes utána olvasni. Nekünk olyan arckrémet adtak a száraz, kipirosodott bőrére a kicsimnek fél évesen, ami citromolajat tartalmazott, üvöltött, amikor rákentem, úgy csípte szegényt. Szóval nem minden babánál válnak be ezek.
Harisnya , body és rugdalózóban volt eddig ?
Ha igen szerintem melege van , volt. Odabent a harisnya felesleges. Ha apró pici , sűrű pöttyök az a meleg kiütés jele.
Harmadik vagyok. Ha nem múltak el a pöttyök,akkor lehet,h a fürdető. Azután jöttek ki,miután elkezdted használni? Mert akkor lehet összefüggés. Mondjuk akkor szerintem mindenütt kipöttyösödne,nem csak a hátán és a fején. Esetleg még az is eszembe jutott,h ha a tápi mellett szoptatod is még,akkor lehet,h te ettél vmi olyat,amire érzékeny lehet.
De én mégis a melegkiütésre gondolok.
Mindenesetre mutasd meg a gyerekorvosnak,ha nem múlik. Remélem,nincs nagy gond! Majd írd meg,mi volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!