Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel tudok segiteni nathas...

Mivel tudok segiteni nathas babamnak?

Figyelt kérdés
Orrszivason kivul. Milyen homeos bogyokat szoktatok adni? Kiviszitek levegozni? Mit tehetek? Ugy sajnalom szegenyt! 9 hos kisfiu
2010. nov. 10. 16:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
C-vitamin, Calcimusc, Sterimar, Coryzalia és 3 nap múlva kutya baja lesz. :)
2010. nov. 10. 16:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia !én is így vagyok vele mint te folyton folyik az orra adj neki kamilla teát párologtass kamillateát egy kis eukaliptuszolajos vizet is párologtathatsz ,tengerisós orrsprével fujd az orrát aztán szivd porszívóval én a napokban vettem Sinupret cseppet nagyon jó gyógynövényekböl álló készítmény napi 3szor adom neki és lénygesen látni a javulást remélem segítettem:)
2010. nov. 10. 16:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk szintén a Sinupret cseppek jött be, 2 nap múlva kutya baja sem volt. Elötte gyakorlatilag mindent kipróbáltunk.
2010. nov. 10. 17:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom hogy valaszoltatok! Meg sosem hallottam a sinupret cseppekrol, de holnap beszerzem. Egyebkent mi az?
2010. nov. 10. 21:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha jol tudom egy homeós készítmény. tényleg sokan dicsérik! Jobbulást!
2010. nov. 10. 21:56
 6/6 A kérdező kommentje:

Koszonom a jokivansagot! Mara mar en is elkaptam :(

Sinupret megy, remelem hamarosan minden rendben lesz a tokivel

2010. nov. 11. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!