Hogy tudnek segiteni a babamnak?
Figyelt kérdés
Valoszinu,hogy a foga jon(8 hos es meg egy sincs neki).Az utobbi par napban ejjel fel orankent felebred es nappal sem tud aludni tobbet mint 20 perc.Most is tudom,hogy almos,de nem tudom elaltatni.A kezemben nem alszik el,a babakocsiban sir,enni nem akar.Meg szopizik,de most az sem segit.Talan van valakinek otlete,koszonom.2010. dec. 5. 12:55
1/5 anonim válasza:
Fogfájásra Viburcol kúp, vagy Chamomilla golyócskák, ezek homeósak nekünk beváltak! Vagy dentinox krém, ez zsibbasztja neki! Ha nagyon szenved adjál neki Nurofent!
2/5 anonim válasza:
Én is csak azt tudom írni, mint az első: Camomilla 15ch, akár negyed óránként adhatsz neki 5 golyót, éjszakára Viburcol kúpot. Az ínyét kend neki Dologéllel (szintén homeós), vagy Dentinox géllel (ezt csak napi 3x szabad a lidokain tartalma miatt).
Esetleg tegyél be a hűtőbe egy rágókát lehűteni, hátha elfogadja, vagy adhatsz neki keményebb babakekszet vagy ropit (só nélkül), hogy rágcsáljon egy kicsit, azzal is masszírozza az ínyét.
3/5 anonim válasza:
Ja, igen, és sikítva sírás, nagyon erős nyugtalanság és fájdalom esetén Nurofen vagy Panadol baby.
4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a gyors valaszokat!A zsibbaszto gel nem segitett,de a tobbit kiprobalom.
2010. dec. 5. 13:03
5/5 anonim válasza:
nekünk a chamomilla vált be a legjobban, a zsibbasztó krémekből pedig a gengi gél nagyon jó, a többi kevésbé használt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!