Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Ha a 2evesem nm akarja lenyeln...

Ha a 2evesem nm akarja lenyelni a Nurofent, milyen cselhez folyanodjak?

Figyelt kérdés
Enni se nagyon akar, faj a torka, teaba, nutellaba se kell neki...
2018. nov. 4. 18:03
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Koszonom a hasznos valaszokat, holnap orvos, de most csak Nurofen szirup van itthon, megprobalom belenyomni a szajaba, most a kenyszer nagy ur...
2018. nov. 4. 19:31
 12/21 anonim ***** válasza:
55%

Orvosost játszotok és amikor ő a beteg be kell vennie a gyógyszert.

Amikor te vagy, akkor vizet teszel a kanálra és te is beveszed.

Odaadod a kanalat, hogy maga twgye a szájába.

Legvégső esetben, amit írtak. Lefogod és beadod erőszakkal.

2018. nov. 4. 19:31
 13/21 anonim ***** válasza:
9%

Ne gyogyszerezd

Nurofen nem gyogyit csak panaszokat enyhito

Adj boven inni neki immunrendszer legyozi a nathat

Ill ne legyen 20c melegebb

2018. nov. 4. 19:59
 14/21 anonim ***** válasza:
77%

Utolsó, nem érted, hogy fájdalmai vannak a gyereknek??

Cataflam cseppet irass fel legközelebbre, jobb a fájdalomra mint a nurofen, látra is használ.

2018. nov. 4. 20:17
 15/21 anonim ***** válasza:
51%
Mára már ez nem segít, de van belőle 2 féle íz, esetleg legközelebb próbáld a másikat. Nekem mindkét fiam imádja (epres).
2018. nov. 4. 20:32
 16/21 anonim ***** válasza:
48%
Én kiskanállal szoktam darabokban beadni. Szeretik de ha épp nagyon sír akkor erőszakkal kell, lehúzom a kiskanálról a felső ajkukkal. Talán kevésbé drasztikus mint azzal a nagy fecskendővel. Mondjuk ha összeszorítja a száját akkor ez nem megy, nàlunk ilyen nem volt.
2018. nov. 4. 20:34
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Fiam a Nurofent kikopte..eselytelen volt beadni.kupot szintén esélytelen.. Sose lehetett, kinyomja akárhogy próbálom ment tartani Neki.

Aztan meguntam,mondom hátha az íze nem jön be neki.. Vettem 2 fele szirupot Panadol Baby és Benuron. Na a Panadol Babyt majdhogynem kérte 🤣🤣 azóta nincs baj ezzel

2018. nov. 4. 20:37
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Röhögjetek ki, de mi a szomszédba járunk gyógyszerezni. A kicsi a szomszéd Laci Papóval szokott koccintani 3cl-es pohár 100%-os narancslével, utána krákognak, köpködnek, mint a vénemberek a kocsmában. Ìgy mindent be tudok neki adni. :-)
2018. nov. 4. 20:58
 19/21 anonim ***** válasza:
En a nurofen izetol fuggoen gxumolcslebe beleteszem. Eszre se veszi
2018. nov. 4. 21:02
 20/21 anonim ***** válasza:
81%
enyémgyerek is ezt csinálta. egyszer beletettem a fecskendőbe, leültem a tv elé és úgy csináltam mintha én enném, nyalogatnám, hümmögtem is, h de finom... addig "küzdött" míg kivette a kezemből és még kért volna repetát :D
2018. nov. 4. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!