Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Ha a 2evesem nm akarja lenyeln...

Ha a 2evesem nm akarja lenyelni a Nurofent, milyen cselhez folyanodjak?

Figyelt kérdés
Enni se nagyon akar, faj a torka, teaba, nutellaba se kell neki...
2018. nov. 4. 18:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
54%
Hát lehet én vagyok ilyen ősember típus,de mi a férjemmel lefogjuk és belenyomjuk,persze óvatosan és lassan nehogy félrenyeljen vagy megsértsük a száját. Újabban azonban flamborin cseppet kap,mert ezt beletudjuk tenni egy kis innivalóba.
2018. nov. 4. 18:10
 2/21 anonim ***** válasza:
51%

Teába, nutellába? Egek!

Eddig sose volt beteg?

Nem cselezni kell, hanem magadhoz szorítani és benyomni oldalra a szájába, hogy ne tudja kiköpni és kész.

2018. nov. 4. 18:10
 3/21 anonim ***** válasza:
64%
Nurofen kúp. Azt se fogja szeretni, de egyszerűbb beadni, mint erőszakkal lenyeletni a gyógyszert.
2018. nov. 4. 18:13
 4/21 A kérdező kommentje:

Eddig sose volt beteg....

Holnap orvos...

Probaltam lefogni is, de benaztam, kikopte, akkor ezt ujra meg fogom probalni.

Jah, Nutellat most kaphatott volna eleteben eloszor, de nm kell neki, mondjuk lehet az is baj, h nm ismeri...

2018. nov. 4. 18:14
 5/21 anonim ***** válasza:
65%
Ez nem kivansagmusor, belefecskendezed a szajaba.
2018. nov. 4. 18:17
 6/21 anonim ***** válasza:
34%
Rászólok és köteles szót fogadni. Rinya nincs. Odáig nem jutunk el, hogy Nutellával kelljen tömnöm, hogy megegye a gyógyszert. Kutyával még csak-csak működik, de neked gyereked van.
2018. nov. 4. 18:27
 7/21 anonim ***** válasza:
65%
Amikor erőszakkal benyomtuk a gyógyszert a lányunk szájába, akkor kivétel nélkül mindig kihányta pár másodpercen belül. Kúpot adtunk neki ilyenkor.
2018. nov. 4. 18:28
 8/21 A kérdező kommentje:
Kutyaval?! Ne viccelj! soha, de soha ne adj cukrosat a kutyadnak! Inkabb rejtsd bele egy jo zsiros kolbaszba... vagy ha kistestu, terdedre fekteted, kinyitoda szajat, hatradobod a tablettat es varsz mig nyel, nem nagy dolog, de nekem gyerkem van, kicsit komolyabb a szitu, de ha nincs maa megoldas beleeroszakolom, meg nincs teljesen et eves, ezert nem sokra mentem a hatarozott felszolitassal sem...
2018. nov. 4. 18:45
 9/21 anonim ***** válasza:
72%
Adj neki nurofen kúpot, sokkal jobban szeretem szirupban adni, de ha nem nyeli le, akkor nem fogom lefogni és beletömni a gyógyszert, úgyis kiköpné, meg hát mi nem is szoktunk így bánni az álatokkal se.
2018. nov. 4. 19:04
 10/21 anonim ***** válasza:
53%

Mintha a kúphoz nem kéne lefogni. Az se humánusabb egy tiltakozó gyereknél.

Nyilván ha muszáj (pl.: hányás esetén..), muszáj. De szájon át kicsit gyakrabban kellhet gyógyszert adni, érdemes lenne megbarátkozni a technikával.

2018. nov. 4. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!