Szerintetek érdemes elfogadni, lenyelni a másiktól a sok szarságot?
A gyerekek miatt pl? H ne legyen apjuk?
Vagy épp azért mert nem tudnék 2 kisgyerekkel egyedül hirtelen elmenni?
Kedves 2-es. Nagyon örülök neki, hogy itt mindenki szuper párkapcsolatban van és nem tudja milyen az mikor megváltozik a másik. Mert az embereket rengeteg körülmény formálja.
Az első terhességemnél semmi gond nem volt a párommal, itthon voltam a terhességem alatt, mindig volt meleg étel az asztalon, rend és volt erőm magamra is adni.
Most 26 hetes vagyok, még dolgozom, terveim szerint december elejéig. Este 6-ra érek haza, nincs mindig meleg vacsora, este már csak arra van időm, hogy a nagy lányommal foglalkozzak, kikérdezzem mi volt a suliba, mire kell készülni stb.
Nem foglalkozom magammal mert nincs rá időm. Párom nem nyúl hozzám, mert elmondása szerint nem akarja a babát összenyomni, de lehet már nem is kíván. Mióta megtudtuk, hogy terhes vagyok, nincs intimitás a kapcsolatunkban. És ez rányomja a bélyegét a hétköznapokra. Az ember feszültebb, ingerültebb.
Kedves kérdező. Én megértem a helyzeted, de az sem mindegy, hogy milyen sz*rságokra gondolsz? Lehetséges, hogy változtatni lehet rajta, de az is, hogy nen.
Szerintem nem. Persze érdemes beszélni a problémákról, javítani ami elromlott de ha nem megy, akkor nincs értelme nyelni.
2 kisgyereket nevelek egyedül.
Érdemes lenne megpróbálni helyrehozni a dolgokat.
Voltam ilyen helyzetben képbe jött egy harmadik is,de a gyerekünk érdeke azt kívánta,hogy családban,méghozzá NORMÁLIS családban nőjjön fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!