Hogy kell szabályosan priznicet alkalmazni?
Torokgyulladása van a 2 éves lányomnak. Délután popsiban 40.6 volt a láza. Megijedtem,felhívtam a dokit,azt mondta,vagy hűtőfürdő,vagy vizes törölköző. A fürdőt elmagyarázta (meleggel kezdeni,mellkasig,lábnál hűteni a vizet,15 perc minimum).
Orvosnál már voltunk,gyógyszert szed (suprax,cataflam,flamborin).
Csak bevizezek egy törölközőt,és betekerem? Az egész gyereket? Régen anyukám betekert minket...hát,utáltam...De éjjek könnyebb lenne,mint fürdetni.
A ma délutántól még tartok..de hátha nem megy már fel 40ig...Ráadásul tiszta kiütés lett. A lába, a keze, a hasa,mindene. Először meg is ijedtem, hogy agyhártyagyulladás, de elnyomható üvegpohárral a pattanás, szóval valószínűleg vagty a melegtől van, vagy a supraxtól. Húgom fia pl. kiütéses lesz a supraxtól.
Azér a hűtőfürdő sem volt leányálom, és nem gyors. Legalábbis annyira nem vitte le neki. Meg ahánysztor öntöttem a hideget a lábához, annyiszor visított fel. (Így mondta a doki, hogy a lábánál kell hűteni a vizet.)
Na csak kijövünk már belőle hétvégére.
Holnap akartunk fogathajtásra menni délelőtt. DE a doki azt mondta, hogy nem mehet napra Bogi. majd meglátom, milyen lesz az éjszaka. Jó lenne elmenni, de ha lázas lesz nagyon éjjel,akkor nem megyünk.
Amúgy miért nem mehet napra? Mert azt nem mondták természetesen...mert lázas? Vagy a gyógyszer miatt?
Akkor már ezt is tudom.
Csupa haszon ez a suprax amúgy:kiütéses tőle,folyamatosan megy a hasa,pedig kap Normaflore-t is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!