Hogy kell szabályosan priznicet alkalmazni?
Torokgyulladása van a 2 éves lányomnak. Délután popsiban 40.6 volt a láza. Megijedtem,felhívtam a dokit,azt mondta,vagy hűtőfürdő,vagy vizes törölköző. A fürdőt elmagyarázta (meleggel kezdeni,mellkasig,lábnál hűteni a vizet,15 perc minimum).
Orvosnál már voltunk,gyógyszert szed (suprax,cataflam,flamborin).
Csak bevizezek egy törölközőt,és betekerem? Az egész gyereket? Régen anyukám betekert minket...hát,utáltam...De éjjek könnyebb lenne,mint fürdetni.
Én amin voltam elsősegély tanfolyamon, ott azt mondták a vizes verekedés nem ér semmit.
Ha nagyon macera a fürdés, akkor a zuhanyzást meg lehetne még próbálni szerintem. Jól beválik, és nem akkora macera.
Leírtam,hogy kap gyógyszert. De láthatóan kevés. Flamborint kap,ez lázcsillapító. A panadol nem ér semmit,doki mondta. Max fogzásra jó a lányomnak fájdalomcsillalítónak.
Vettünk Nurofen szirupot is,csak nem akarok ennyifélét adni neki. Nem 100%os a mája. Így is kap 3 félét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!