18 hós kisfiamnál, alig tudom alkalmazni az orrszívó porszívót. Van valakinek jó ötlete, hogy tudnám úgy lefogni, hogy sikeresen kiszívassam az orrát?
Előtte szívd kicsit a bőrét (kezén, lábán), aztán a magadét, a maciét, családtagokét.
Majd nagyon dicsérd meg, akármennyire ordít. Hagyd játszani az orrszívóval, szerelje szét, nézegesse.
Nekem így sikerült egy idő után elérnem a 16 hónapos lányomnál, hogy most már magának szívja. Én csak összeszerelem és a kezébe adom.
Illetve eleinte kis fokozaton menjen, mert az erős szívástól is megijedhetnek.
Kedves második válaszoló, köszönöm a segítőkész választ.
A többieknek: Nem egyből fanyalogni kell, hanem gondolkodni!
Nem arról van szó, hogy nem tanítom az orrfújást, de mivel egy ekkora, sőt, még valamivel nagyobb gyerek sem tudja olyan erővel fújni az orrát, hogy a lerakódott, sűrű orrváladékot hatékonyan eltávolítsa, így kénytelen vagyok az orrszívót alkalmazni! Pontosan azért, hogy elkerüljük a fülgyulladást, a homlok-, vagy épp arcüreggyulladást, és sorolhatnánk a további esetleges következményeket. Olvass utána, vagy kérdezd meg szakember véleményét, mielőtt a másikat cseszteted! Egyébként azt pontoz le bárki, akit akar, azért adott a lehetőség! Mivel szóba hoztad: szerintem beteg gyereknek nincs helye az oviban, otthon kell ápolni, gyógyítani, bevinni, hogy másik 20 gyereket lefertőzzön.
uristen, szegény gyerek! mit élhet át szegény..:-(
ugy csináld, mint ahogy a második válaszolo irta.. de ez borzaszto, hogy betekered egy plédbe..keze a teste mellett..lábaisd kozé veszed...atyaég..ez kinzás igy! trauma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!