Baj lehet vagy csak en reagalom tul?
Figyelt kérdés
Szisztok, először is bocsanat ha kicsit hülyeség lesz, a bajom a következő kisfiam 13honapos és miota meg született nem volt meg merevedese egyaltalan, kezdek aggodni, hogy ez nem normalis, orvost azert nem kerdeztem mert mi van ha hulyeseget mondok. Ezert kerdezek elobb masokat hatha valaki tapasztalt mar ilyet. Koszonom2018. máj. 24. 17:50
1/8 anonim válasza:
Mi a 3,14-ért legyen merevedése egy 13 hónapos gyereknek?!
2/8 anonim válasza:
Szerintem is kellene, hogy legyen neki, környezetemben az összes kisfiúnak volt pár naposan is, de persze lehet, hogy nem baj, ha nincs. Valóban kicsit ciki megkérdezni. Talán olvass utána a neten, nekem lányom van, szóval nem tudom, de nekem is eszembe jutott volna a helyedben.
3/8 A kérdező kommentje:
Kedves elso koszonjuk, de egy fiu gyereknek mar a pocakban is van merevedese barmilyen hihetetlen ez szamodra.. Egyebkent igen azert aggodok mert a 2 evesemnek volt elso perctol kezdve es most is van napi tobbszor is a kicsinek sose volt miota megszuletett, hallottam meg azt, hogy azert is lehet mert nincs le ereszkedve meg a golyoja.. Kicsit ciki ra kerdezni azert orvosnal
2018. máj. 24. 19:15
4/8 anonim válasza:
Miért lenne ciki megkérdezni? Igen, mindkét fiamnak volt merevedése.
5/8 anonim válasza:
Szerintem is kérdezz rá mert kell lennie pár napos korától.
A gyerekorvosunk tőlünk 1 hós korában kérdezte van-e
Vizelettartási gondokra utalhat ha nincs vidd el szerintem orvoshoz
6/8 anonim válasza:
Ha normális esetleg kérdezd meg a védőnőt
7/8 anonim válasza:
De honnan tudod, hogy egyáltalán nem volt neki? Napokig figyelted pelenka nélkül? Lehet volt, csak álmában, vagy séta közben vagy bármi.
8/8 A kérdező kommentje:
Nem hinnem egy even alatt akkor latnom kelett volna, hogy van neki de nincs
2018. máj. 24. 23:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!