Kis fiamat Szombaton meg csípte a méhe. Adtam neki kalciumot, és borogatom neki. Nem allergiás rá,de be van eléggé dagadva a kis keze. Szerintetek,elég a borogatás + kalcium, vagy holnap vigyem el a háziorvoshoz? A párom szerint túl reagálom. Tényleg így van?
2016. júl. 31. 19:34
1/10 anonim válasza:
Kiskoromban mikor futottam a medence fele, eleg sokszor beleleptem egy mehbe, es nekem is meg volt dagadva a talpam..olyan 3-4 napig be volt bugyolalva vizes kendovel, es bent fekudtem szinte egesz nap az agyban:D szoval szerintem normalis, de ha nagyon aggodsz, elmehetsz vele orvoshoz.
2016. júl. 31. 20:06
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget
2016. júl. 31. 20:11
3/10 anonim válasza:
Legközelebb egy félbevágott vöröshagymát tegyél rá gyorsan, és nem dagad fel. Szerintem elég a kalcium, ha allergiás lenne, már az elején súlyosabb tünetei lettek volna.
2016. júl. 31. 20:13
4/10 anonim válasza:
Most van egy új eredmény, 2016-os, nézd: "Nékám Kristóf a csípés utáni azonnali teendőkkel kapcsolatban aláhúzta: a kálcium nem jó az allergiás tünetek megszüntetésére.
Az egyetlen rövid távú megoldás egy adrenalint tartalmazó injekciófajta, amit bárki beadhat a saját combjába, ugyanis innen szívódik fel a legjobban a hatóanyag. Az injekció a beszúrás után másodpercek alatt hat."
Fenistil krémmel kenheted még esetleg, nem receptköteles, nekünk az orvos ezt javasolta csípésre.
2016. júl. 31. 20:36
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok kedves segítséget. Meg fogadom őket.
2016. júl. 31. 22:18
7/10 Lina63 válasza:
Picit off: A tűzoltó kezében wd40 van? Nem a mortein, hanem a másik?
Amúgy suprastinnal célszerű a calcimusc-ot keverni.
2016. aug. 1. 00:01
8/10 anonim válasza:
Mehesz csalad vagyunk 20ève, mi id kalciumot ittunk sokaig mehcsipesre, nem ront a helyzeten, de nemis segit sokat valoban. Nekunk is ido kellett mire rajottunk, h az csak abban segit h max Rosszabb ne legyen , mint volt .
Egyedul az hasznal (kisbabaknal nemtudom szabad.e) hogyha kozvetlen a mèhSZÙRÁSBA, mini injekcios tuvel beadod az adalekot amit patikaban mrgvehetsz. Nem duzzad fel, nem èg, nem viszket stb.:) mi neha hasznaljuk es tenyleg remek!
2016. aug. 24. 23:10
9/10 anonim válasza:
Ja..a 4es hulyeseget ir, mehrszkiallitason az egyik standos is azon morgott , hogy miket kinem talalnak...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!