Szteroidos orrspray vagy mandulamütét? Pro és kontra.
Figyelt kérdés
Hosszantartó szteroidos orrspray használata helyett inkább mandulamütét. Pro és kontra véleményekre lennék kíváncsi. Meghozza a mütét mindig a várt eredményt?2018. ápr. 29. 10:29
11/13 anonim válasza:
Nem biztos, hogy jobb lesz fiamnál rontott a helyzeten. Még a fülére is ráment már a takonykór. Szteroidos orrcsepp mellé kapott antihisztamint, fél évig volt pipája. Jártunk rendszeresen sószobába. Az orrcsepp és a sószoba segített
12/13 anonim válasza:
Kb. év elejétől nyárig fél év alatt három fülgyulladás után javasolták az orrmandula műtétet, ami aztán kétszer elmaradt, így ezt égi jelnek véve kipróbáltuk a Broncho-Vaxom kúrát (szájon át szedhető oltás a leggyakoribb felsőlégúti izékre). Azon az ősszel-télen gyerek nem kapott el semmit, szépen visszajött a hallása és a feje is hozzánőtt a mandulájához, szóval megúsztuk. Nem biztos, hogy nektek ez megoldás, és nem is mindenkinek használ persze, olvastam már többféle tapasztalatot, meg azóta van valami hasonló, de korszerűbb rövidebb idejű termék is tán, de ha még nem botlottatok bele, szerintem járj utána, hátha...
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is. A pulmonológus felírta 10 darabbal, de nem tudtuk elkezdeni, mert mindig beteg volt. A gyerekorvost elfelejtettem megkérdezni, mit szól hozza, mégis ő ismeri a legjobban a gyereket. Nálunk allergia szóba sem jött. Most kaptam a gyerekorvostól a beutalót a kórházba egy alaposabb vizsgálatra, indokolt lenne e az operáció.
2018. ápr. 29. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!