Mometason orrspray-ről tudnátok véleményt írni? Ki mire kapta?
Pullmonológus írta ki állandó nátha miatt. Semmilyen allergia nem igazolódott a teszteken. Betegtájékoztató alapján nem mertem használni. Ez az orvos egyébként egyszer már túlgyógyszerezte a gyereket, amitől befulladt.
Én egyébként is sikítófrászt tudnék kapni a betegtájékoztatóktól, de így hogy még az orvosban sem tudok megbízni, nem mertem használni.
Nekünk is pulmonológus írta fel. Krupp, kezdődő asztma, allergia van. Időnként jön a rosszalvás, orrdugulás éjszaka, főként most majd jön a tavasz, a virágzás (de amúgy háziporra is allergiás, szóval kb mindegy). Ilyenkor kúraszerűen használjuk 1-2 hétig minden este és sokat segít. Aztán van, hogy hetekig, akár 1-2 hónapig nincs is rá szükség. Általában évente 1 flakonnal használunk max el.
Nagyon jó gyógyszer. Tudom, hogy a szteroid elrettentő sokak számára, de mint ilyen nagyon gyorsan és hatékonyan tudja kezelni a gyulladást, vagyis lényegében percek alatt lelappasztja a megduzzadt orrnyálkahártyát.
Kollegám ajánlotta alergiára.
Parlagfűre vagyok alergiás vagy 30 éve. Viszonylag erős az alergiám.
Felirattam az orvossal.
Tapasztalat: heti kb 3 orrfujás de kb akkor se jönn semmi, napi kb 1 tüszentés. Nem is értem mért nem irják fel ezt mindenkinek!
Elötte reggel kb 1 2 óra volt mire kitisztiult az orrom torkom. Napi 50 60 zsepi meg kb annyi tüszentés volt hogy 3 4 5 zsepit fujtam tele egyszerre... Ehez képest kb a tünetek 99,9 % megszünt!!! Szemem viszket meg a fülem néha ennyi maradt a 2 hónapos szenvedésből! 2. Éve használom azóta nincs allergiás tünetem némi szemviszektésen kívül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!