Mi lehet ez? Ébredéskori hallucináció?
7 éves a kislányom, jelenleg meg van fázva, lázas, Nurofent szed. Tegnap éjszeka és ma kora délután elég ijesztő tüneteket produkál, amit nem tudunk mire vélni.
Álmában elkezd sírni, sikítozva sír, hív engem, látszik, hogy félálomban van. Utána megnyugszik, ám 10-20 másodpercenként eltorzul az arca és folytatja a sírást... 1-2 perc múlva magához tér tényleg és nem emlékszik semmire. Találkozott már valaki ilyennel? Mi lehet ez? Lehet esetleg a Nurofen mellékhatása?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Elolvastad a Nurofen használatiát?
Ha nem ír ilyet akkor mutasd meg orvosnak, föleg, hogy 2x ilyen történt? Lázas volt éppen akkor mikor ez történt? Mert még lázas állapottól is lehet, de ha már lement a láz akkor elég furcsa.
Köszönöm a válaszokat. Orvoshoz a hétvégén nem tudtam vinni, ezért kérdeztem itt. Holnap persze beszélek a gyereorvosunkkal.
Kedves 3. válaszoló, megnéztem a pavor jelenséget és tényleg ez lesz az. Bár szerencsére enyhébb formában, mert nem lökött el minket magától. Olvastam, hogy kevés oxigén is okozhatja, ami stimmel az orrdugulás miatt.
Köszönöm a válaszokat, most megnyugodtam kicsit. Azóta szerencsére nem is jött elő neki. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!