Nyugtatósok. Ti mit éreztek mikor hat a nyugtató?
Tehát ha bekapjátok a bogyót a megnyugváson, belassuláson kivül is van valami? Vagy ezek sincsennek
Mit kell érezni egy nyugtatótól?
Gondolok itt xanax, rivotril, seduxen, rrilax szedésekor
A bevétel pillanatában teljes kielégülést, szorongás megszűnését, "enyém a világmindenség"-érzést. A bevételt követő harmincadik percben kezd hatni, lassan megnyugszok, de nem leszek álmos, csak nem idegeskedek. Teljesen eltünik a szorongás, felszabadultabb, boldog vagyok. Nem úgy kell gondolni, mint mondjuk egy ekinél, hogy pörögsz, táncolsz, énekelsz, hanem csak annyira, hogy ne féljek megszólalni társaságban. De ilyenkor is inkább otthon vagyok, mert gyűlölök közösségbe menni, meg úgy utcára is egyáltalán. Szóval az amolyan nyugodt érzés. Ha kipróbálni akarod és ezért kérdezed, mindenképp alacsony dózissal kezdj - a magasabbtól csak bealszol és oda az élmény.
Egy függő(2éve)
Tehát csak ellazit?
Azt gondoltam, hogy nem olyan mint az eki.
Azt hittem én vagyok rosszul össze rakva, azt gondoltam valami erősebbet adnak ezek a gyógyszerek.
Nem akarom kipróbálni, már valójában megtörtént. De nem igazán jött be. Olyan semmit sem éreztem. Nem vagyok egy ideges vagy szorongós, de láttam egy két embert akinek igen bejöttek ezek a bogyók és gondoltam kipróbálom. Sajnos apunak irtak rivót, egyik ismerōsöm nek xanaxot és vàliumot, egy másiknak meg lorazepamot.
Talàn a xanax volt ami olyas féle gyenge szarok mindenre-hu de jó kedvem van-t okozott. De nem volt semmi extra ami miatt rá tudnék kattanni.
Nem is baj.
De egy kannabiszos pipa szerintem jobban megnyugtat és ellazit.
De ez csak az én véleményem.
Nem vagyok kannabisz függő sem.
Kösz a válaszokat.
Én nem irtam privátban
De ha érdekel 3x1mg ot kaptam be.
Akkor 85kg körül voltam, elég edzett, nagyon kevés zsirral.
177 cm kb
Kimaradt
Nem nem szedtem semmit, csak próba képpen, mint irtam.
30hoz közel de alatta
#7 ne okoskodj és ne káromkodj.
Ha szellemileg szét vahy hullva ne itt oszd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!