Ti mennyire mennétek bele abba hogy egy 6 éves folyamatosan gyógyszert kapjon fejfájásra? (etopro)
Figyelt kérdés
2017. aug. 21. 11:24
21/26 anonim válasza:
Nem tudom, miért nem merült fel a dokiban.
Az MR nálunk is negatív volt, azt hivatott igazolni, hogy mi az oka az epilepsziának:
1. fejlődési rendellenesség
2. agydaganat
3. gyermekkori epilepszia
Nekünk a 3.
22/26 A kérdező kommentje:
Agyi asszimetriát láttak..de erre azt mondták az nem probléma..
2017. aug. 21. 17:57
23/26 anonim válasza:
Nézd, bízz meg az orvosodban, vagy keress más szakorvost!
Az viszont baromi káros, ha hagyod magad bármiben is befolyásolni látatlanban, az internetes zsebszakértők által. Nem szakorvosok, nem ismerik a gyereked leleteit, állapotát, és meg sem vizsgálták.
Így ne is hallgass másra, mint arra, aki viszont megtette, és a bizalmadat élvezi!
24/26 A kérdező kommentje:
Nyilván nem fog befolyásolni semmiben sem az itt kapott válaszok. De érdekelnek a vélemények, tapasztalatok.
2017. aug. 21. 21:30
25/26 anonim válasza:
Nem tudom, hová jártok, de talán érdemes lenne ide elmenni:
26/26 anonim válasza:
Nekem is ez volt ennyi idősen a problémám, és mint kiderült, (szerencsére) a túl kevés folyadékbevitel okozta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!