Ti mennyire mennétek bele abba hogy egy 6 éves folyamatosan gyógyszert kapjon fejfájásra? (etopro)
Semennyire.
Megkerestetném a fejfájás okát és azt kezeltetném. Ennyi idosen es idosebben sem normalis a folyamatos fejfajas. Gondra utal
Féléve járunk neurologushoz..
Az EEG-n tüskehullámok voltak amik az epilepsziásoknál van.de neki rohamai nincsenek!"csak" a fejfájás.de az rendszeresen előjön neki.
A gyogyszert a doki irta fel.. De ki sem váltottam mert nem szivesen adnám neki
mivel már több mint féléve fáj a feje-ezért már kizártuk a szemproblémát. azt már vizsgálták. sokan mondták a lelki okot. de amint írtam voltunk EEG-n ahol egyértelmű volt hogy látnak rendellenes agyhullámokat. de hogy az mitől van az nem derült ki.
Még tovább vizsgálják "csak addigis" felírta a doki ezt a gyógyszert..-de nem merem beadni neki..
ezért voltam kiváncsi más anyuka véleményére
amikor nagyon fájt akkor eddig is adtam fájdalom csillapítót-de ez a gyógyszer utána olvasva kicsit nem tetszik.
és csak jó 2 hónap múlva lenne az újabb vizsgálat-addig meg folyamatosan szednie kéne
2 eset lehetséges:
vagy nem adom be a gyógyszert, de akkor sürgősen keresek másik orvost
vagy bízom az orvosban, és beadom a gyereknek azt, amit feltételezhetően a legjobb tudása szerint felírt terápiának.
én valószínű az utóbbit választanám.
én sem örülök, hogy a 6éves fiam 1 éve állandó gyógyszerezésre szorul (allergia és asztma miatt), de fene akarja, hogy szenvedjen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!