Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Ti mennyire mennétek bele...

Ti mennyire mennétek bele abba hogy egy 6 éves folyamatosan gyógyszert kapjon fejfájásra? (etopro)

Figyelt kérdés
2017. aug. 21. 11:24
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire.

Megkerestetném a fejfájás okát és azt kezeltetném. Ennyi idosen es idosebben sem normalis a folyamatos fejfajas. Gondra utal

2017. aug. 21. 11:28
 2/26 anonim ***** válasza:
86%
Természetesen nem mennék bele. Tüneti kezeléssel amúgy sem menne sokra szegény, tessék szépen kideríteni a valódi okot és azt kezelni!
2017. aug. 21. 11:35
 3/26 A kérdező kommentje:

Féléve járunk neurologushoz..

Az EEG-n tüskehullámok voltak amik az epilepsziásoknál van.de neki rohamai nincsenek!"csak" a fejfájás.de az rendszeresen előjön neki.

A gyogyszert a doki irta fel.. De ki sem váltottam mert nem szivesen adnám neki

2017. aug. 21. 11:48
 4/26 anonim ***** válasza:
77%
Akkor ne gyógyszert válts ki hanem dokit váltsatok.. ez nem orvos ez leakarja tudni ennyivel. Egy ido utan immunis lenne rá meg hát a betegsegen semmit sem javít addig keressetek amig vki nem segít igazán. Én kiváltanám de akkor adnám ha nagyon fáj Neki és nem akar elmúlni :)
2017. aug. 21. 11:56
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha még nem voltatok, akkor feltétlenül vidd el egy olyan speciális szemorvoshoz, amelyik megvizsgálja a szemét és prizmavizsgálatot is csinál. Nem mindegyik rendelőben van ilyen gép, optikában is szokott lenni, az ottani magánorvosok jobban ráérnek erre, mert hosszú maga a vizsgálat. De lehet, hogy csak egy szemüveg kell és megoldódik a probléma.
2017. aug. 21. 12:11
 6/26 A kérdező kommentje:

mivel már több mint féléve fáj a feje-ezért már kizártuk a szemproblémát. azt már vizsgálták. sokan mondták a lelki okot. de amint írtam voltunk EEG-n ahol egyértelmű volt hogy látnak rendellenes agyhullámokat. de hogy az mitől van az nem derült ki.

Még tovább vizsgálják "csak addigis" felírta a doki ezt a gyógyszert..-de nem merem beadni neki..

ezért voltam kiváncsi más anyuka véleményére

2017. aug. 21. 12:18
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben közben tovább keresik az okot, igen. Ugyanis a fájdalom csillapítása helyes dolog, szakszerűen. Semmit nem nyer a gyerek azzal, hogy folyton fájdalmai vannak, annak nem tenném ki.
2017. aug. 21. 12:20
 8/26 A kérdező kommentje:

amikor nagyon fájt akkor eddig is adtam fájdalom csillapítót-de ez a gyógyszer utána olvasva kicsit nem tetszik.

és csak jó 2 hónap múlva lenne az újabb vizsgálat-addig meg folyamatosan szednie kéne

2017. aug. 21. 12:26
 9/26 anonim ***** válasza:
73%
természetesen beadnám neki a gyógyszert minden nap. én se örülnék, ha minden nap fájna a fejem. van hogy egy hétig is fáj folyamatosan, és akkor én is egy hétig szedem a gyógyszereket folyamatosan.
2017. aug. 21. 12:43
 10/26 anonim ***** válasza:
75%

2 eset lehetséges:

vagy nem adom be a gyógyszert, de akkor sürgősen keresek másik orvost

vagy bízom az orvosban, és beadom a gyereknek azt, amit feltételezhetően a legjobb tudása szerint felírt terápiának.

én valószínű az utóbbit választanám.

én sem örülök, hogy a 6éves fiam 1 éve állandó gyógyszerezésre szorul (allergia és asztma miatt), de fene akarja, hogy szenvedjen!

2017. aug. 21. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!