Mitől esik (esünk) folyamatosan vissza "erős"náthába?
Ugy kezdődött, hogy egy nap amikor vittem a bölcsibe a gyermeket, es ahogy odaszaladnak hozzá a kicsik fogadni, egyszerre 3 kisgyerek is orrfolyos volt, en adtam hirtelenjében zsepit es fujtam ki az orrukat, a gondozok a másik sarokban ultek..kisebb csoport lett korulottem, kántálták, hogy "nekem is -nekem is"..
Erre gyerekem is orrfolyosan jött haza..
Mivel soha nem beteges, gondoltam emelt c vitamin segit, hétvégén rendbe is jött.
De kövi héten kezdődött előlről, el is kaptam, de hogy ??ma sem értem. Nem eszunk egy tálbol, egy kanállal, nem iszunk egy pohárbol,naponta fertőtlenitem az orrszivot, fogjeféjét,a keményebb bölcsisjárvány sem terjedt szét Soha a lakásban es gyermekem 3 nap alatt leküzdötte.
Erre ez a mostani nátha..
Hajnalban torokfájás miatt felébredek, irto kegyetlen. Láz nincs sem a gyereknek, sem nekem.
Ma,3. Hétvége: a gyermeknek száraz köhögese lett, ami kezd váltani hurutosba..
Most vagy bemegyek kiosztani a szülőket, hogy a fenének fertőzik folyamatosan a gyerekem, vagy szeretnék ötletet, mégis mit csinálok rosszul hogy csak romlik a helyzet??
Itt a tavasz, gondolom a télen kimerültek a vitaminraktárak.
Más az elejétől küzd ezzel. Talán a gyerkőc is közvetlenebb lett. Több gyerekkel kerül kapcsolatba, így komplexebb vírus vagy baktérium koktélra tud szert tenni.
Nem bántásból, de én úgy vettem észre azok a gyerekek nem betegesek, akik eljátszanak egyedül és nem igénylik a társaságot.
A gyermekem nagyon gyermekközpontu, valoszinu mivel egyke, de néha ugy rohan a bolcsistársaihoz, mintha erre várt volna napok ota.
Mivel joevő., a vitaimincseppekkel sem kell hàboruzni es már 18-20 honapos kora ota tanitom hogy jatekot ne vegyen a szájába, szerintem erős az immunja.
Jelenleg felháborit, hogy más betegen viszi a gyerekét.
Nem is non stop beteg a gyermekem.
Csak a mostanibol egyszeruen nem tudunk felállni.
Szeptembertol lesz ovis.
A nyari szunet elviszi a szabikat.
Szoval ovisbetegsegeknel számithatok a kirugásra.
Keszulok lelkileg.
Már most keresek masik munkat.
Ezt nekem nem fogják tolerálni, marmint azt, ha oviban hetente lesz beteg.
Sajnos ez megy a bölcsiben. Nem fogják otthon a gyereket, ha köhög és folyik az orra, de láza nincs. Ergo mindig van legalább egy beteg a csoportban. Csak sajnos az én gyerekemnek (és biztos sok másnak is) mindig a fülére húzódik a nátha, ha akár csak két napig is folyik az orra. Ez van. Másnak lehet nincs ilyen gondja, ezért beviszi a gyereket mondván, hogy csak egy kis orrfolyás.
Kérdésedre válaszolva: próbáld ki a Citrofort kids nevű grapefruit cseppet, ha nem allergiás citrusfélékre a gyerkőc. Vagy mást is próbálhatsz, de ez édes, nem keserű. 3 éves kortól adható, de én fél évvel előtte is adtam. Ezzel valahogy tovább bírja betegség nélkül. persze előbb-utóbb ledönti, de így kihúz két-három hetet is egészségesen, nem pedig hetente beteg.
Szia sok gyümi C és D vitamin,én csak ezeket adom a 9 ,4, és 2,5 éves gyerekeimnek!
Az hogy fel vagyháborodva jogos és 100%-ban egyetértek veled nálam nem jobban vagy kiakadva!!😈😈
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!