Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Meddig lámpázzak sárgaságra a...

Meddig lámpázzak sárgaságra a kék fénnyel?

Figyelt kérdés

Úgy volt, hogy ma hazajöhetnek 3 nap után, de kiderült hogy magas a bilirubin értéke és lámpázni kell 2-3 óránként.

Ez meggig tart?

Mikor számithatok, hogy hazajöhetnek?

Valaki volt már így?

2017. aug. 15. 17:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Az is lehet, h csak +1 éjszakát tartanak bent, nyilván az a lényeg, h jó legyen az érték. Attól függ, mennyire sárga a gyerek. De pár nap plusz szokott lenni max.
2017. aug. 15. 17:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen magas az érték, megy-e a szoptatás, mert a fény csak plusz, de az anyatej/tápszervevitel az, amitől ténylegesen ürülni tud.

Mi 2 napot húztunk rá.

2017. aug. 15. 17:39
 3/5 A kérdező kommentje:

Megijedtem hogy ez vagy egy hét.

Mondjuk nem tudom mi a magas de nem kicsivel volt több igen 320 volt. Meg valami 280 a max.

2017. aug. 15. 17:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Az elsővel 7 napig voltunk bent,szinte csak etetésre kaptam meg , de még kellett pár hét mire éber baba lett és nem olyan durván aluszékony + szép színe.

A másodikkal a szokásos 3 napot voltunk bent, napközbe és este is lámpázták,de azért ég és föld volt az első gyerekhez képest, tehát ő nem volt olyan vészesen sárga.

A harmadik gyerekkel szintén a szokásos 3 napot töltöttük bent, ő egész nap velem volt és csak éjszakára rakták a fény alá.

Szóval attól függ.....

2017. aug. 15. 18:36
 5/5 A kérdező kommentje:

Végül egy napot húztunk rá.

Egész este lámpázták a szoptatási időn kívül.

2017. aug. 16. 14:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!