Meddig lámpázzak sárgaságra a kék fénnyel?
Úgy volt, hogy ma hazajöhetnek 3 nap után, de kiderült hogy magas a bilirubin értéke és lámpázni kell 2-3 óránként.
Ez meggig tart?
Mikor számithatok, hogy hazajöhetnek?
Valaki volt már így?
Attól függ, milyen magas az érték, megy-e a szoptatás, mert a fény csak plusz, de az anyatej/tápszervevitel az, amitől ténylegesen ürülni tud.
Mi 2 napot húztunk rá.
Megijedtem hogy ez vagy egy hét.
Mondjuk nem tudom mi a magas de nem kicsivel volt több igen 320 volt. Meg valami 280 a max.
Az elsővel 7 napig voltunk bent,szinte csak etetésre kaptam meg , de még kellett pár hét mire éber baba lett és nem olyan durván aluszékony + szép színe.
A másodikkal a szokásos 3 napot voltunk bent, napközbe és este is lámpázták,de azért ég és föld volt az első gyerekhez képest, tehát ő nem volt olyan vészesen sárga.
A harmadik gyerekkel szintén a szokásos 3 napot töltöttük bent, ő egész nap velem volt és csak éjszakára rakták a fény alá.
Szóval attól függ.....
Végül egy napot húztunk rá.
Egész este lámpázták a szoptatási időn kívül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!