Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Így elindulnátok kirándulni?

Így elindulnátok kirándulni?

Figyelt kérdés

Holnap indulnánk 4napos wellness pihenésre.Még decemberben foglaltuk le,sajnos úgy,hogy ha lemondjuk nem kapjuk vissza a pénzt amit 100% kifizettunk.Január és február elején átestünk az influenzán,gyermekem 2hete már jár oviba.Erre ma már fújta az orrát 😔 kezdek feszült lenni mivel hallom mennyi kicsi visszakapja ezt a nyavaját és nagyon aggódom,hogy nálunk is ez lessz 😔 Nem kevés pénzről beszélünk,de nem tudom,hogy merjünk -e útnak indulni holnap reggel 😔

Nem vagyok az a kétségbe esett anya ,de nem leszünk közel az othonunkhoz és tartok kicsit a más környezettől.

ma 18:38
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Igen, mennék. Ha betegebb lesz, haza is tudtok jönni, hiszen nem a világ végére utaztok, a bőröndbe pedig elfér, ami ilyenkor kelleni szokott.
ma 18:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is mennék.
ma 19:33
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Ha "hallod", hogy fújja az orrát, akkor azért nem annyira pici, másrészt egy nátha miatt biztos nem mondanám le az utat. Föleg, mert 4 nap azért nem annyira hosszú idö, és egyáltalán nem biztos, nem sok esélye van, hogy a gyerek tényleg betegebb lesz.
ma 19:40
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!3 éves, ügyesen fújja már magától ☺️

Belátom túl aggódom 😔

ma 19:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Legyen nálad mindenféle gyógyszer, cucc, amit betegség esetén használtok, aztán jó pihenést.
ma 21:04
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Tanulópénz. Kisgyerekkel sosem szabad előre kifizetni egy pihenést/nyaralást.
ma 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!