Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ilyen időben elindulnátok...

Ilyen időben elindulnátok strandra?

Figyelt kérdés
Kislányommal mennénk délután,de itt eléggé be van borulva(Komárom)és hát az idő se olyan nagyon meleg 🥴 Egész héten erre készült a törpém mivel beteg volt nem tudtunk menni sehová és tegnap a doktornő engedélyezte,hogy most már mehet egy kicsit a medencébe.
2024. júl. 20. 11:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
19%

Nem.

Majd mentek jövő héten ha jó idő lesz.

2024. júl. 20. 11:08
 2/13 anonim ***** válasza:
85%
Én igen. A kánikula után már rossz időnek érezzük azt is, ha nem 38 fok van, csak 28 és nem éget a nap. Pont hogy most mennék gyerekkel, mert legalább nem ég rommá és medencézni ez az idő az ideális. Ha esne az eső, lehet enni egy lángost, palacsintát. Ezerszer inkább most, mint pár nappal ezelőtt, amikor az autóig nem jutottunk volna ki napszúrás és hőguta nélkül.
2024. júl. 20. 11:17
 3/13 anonim ***** válasza:
64%
Nalunk esik is, szoval en igy nem.
2024. júl. 20. 11:24
 4/13 anonim ***** válasza:
78%
Én elmennék. Férjem a nagyobbal ilyen időben volt kb 2 hete és tök jól érezték magukat. Én itthon voltam az akkor 5 napossal. Azt mondták jobb volt, mintha a hőségben mentek volna
 5/13 anonim ***** válasza:
83%

Nálunk is Boris az idő, de simán elmennék így is.

Nem 36 fok van, csak 30, de ez is kiváló strandolásra

Hiába van beborulva ha ugyanolyan rohad meleg van mint amikor tűz a nap.

Nekem ez az idő egyébként sokkal jobban tetszik mint a 36 fok tűző nappal.

6/13 anonim ***** válasza:
84%

Boris-borus javított a telefon

2024. júl. 20. 11:27
 7/13 anonim ***** válasza:
78%
Nálunk 28 fok, szélcsend, be van borulva. Simán vinném.
2024. júl. 20. 11:46
 8/13 A kérdező kommentje:
Szívem szerint vinném,ugye a doktornő is mondta,hogy már mehetne,de bevallom még két napra való antibiotikumot be kell adnom neki és tartok tőle,hogy nehogy visszaessen(gennyes mandulagyulladás)
2024. júl. 20. 12:00
 9/13 anonim ***** válasza:
76%
Azért nem vinném, mert beteg.
2024. júl. 20. 13:02
 10/13 anonim ***** válasza:
29%

Ha a doki engedte, akkor szerintem ezen ne problémázz.

Amúgy a borult idő nem gond, mi a héten egyik nap úgy voltunk, hogy sütött a nap, de délelőtt eléggé fújt a szél, az szerintem rosszabb volt...

2024. júl. 20. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!