Rossz érzésem van. Lehet autista a gyermekem?
Lényegében akkor örül neked :) (az alapján amit írtál)
Egy teljesen egészséges kisgyerek is játszhat pl a plüssön lévő madzaggal vagy a papírjaval, szerintem 8-10 hónapos volt a fiam és szintén az érdekelte.
Meg minden amiről nem is gondolnánk..
Nem azért van több autista férfi, mert a nők kevésbé hajlamosak rá, ez egy nagy tévhit !
Nem nem tévhit, ezt kutatások támasztják alá, és az autizmust nem lehet eltitkolni.
Kérdező, neked meg nem autista a gyereked ,teljesen bebeszéled magadnak ezt a hülyeséget. Egy normálisan fejlődő egészséges gyermeked van.
A fiam autista.
A tünetek születésük óta megvannak, és pont azért lehetetlen észrevenni, mert olyan területeket érint amiket kisebb baba korában még nem használ, és nem is tud. Leghamarabb másfél, két éves koruk között mutatnak tüneteket.
Nincs két egyforma autista, nagyon széles a spektrum, viszont vannak olyanok tünetek amik 90 % uknál jelen vannak.
Nem tudom honnan szedik ezeket a baromságokat, de annyira lesüt az egészről, hogy csak belebeszéled magadba az egészet. Ó persze baba korban lehetetlen észrevenni.
Nagyon felháborít, hogy magát autistának beállító ember, még maga se tudja miről van szó.
Lehet nehéz elhinni , de a lányod korához megfelelően fejlődő egészséges gyermek.
Azért mert olvasol egy h.lye cikket a neten, attól még a gyereked nem lesz autista.
Orvoshoz meg hiába viszed, mert egy erre szakosodott pszichiáter sem tudja megmondani. Itt meg majd a nagy tapasztalt szakképzett "auti" megmondja neked a tutit.
Szerintem elvezd ki, mig pici, ne figyeld ot allandoan.
Az en lanyom se sirt, a vedono furan ra is kerdezett, mikor kimentem a szobabol, hogy nem sir? Mondom minek sirna, tudja, hogy itt vagyok. Szeparacios szorongasnak hiret se lattuk.
Aztan beszoktatasnal a bolcsibe 1,5 evesen mindent bepotolt! En nem aggodtam, tok jokat irtal rola.
De hogy megnyugodj, vidd el orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!