Holnap kórházba vigyem, vagy orvoshoz?
3 éves.
3 napja küszködünk a lázzal, 39 feletti, eddig 38,5 alá nem tudtam lehúzni.
Már négy-öt féle lázcsillapító van.
A hasa megy, annyira, hogy a viz sem marad meg benne, szintiszta vizet pisil.
Kb hétfő este óta nem eszik...
Az orvos felírt lázcsillapitot, hasfogot(ami nem segit), javasolta a répás kubut.
Nem nyűgös, ügyesen jön hűtőfürdőzni, ügyesen bilizik, nem cserepes a szája, nincs nyugtalan alvás.
De mégis egy 3 éves, aki napok ota nem eszik..
Holnap du-ra vár kontrollra az orvos, de nem is tudom, reggel ne inkább a kórházba vigyem?
Habár nagyon fontos, hogy lelkileg az megviselné nagyon mert anno mikor egyszer voltunk, nem engednek engem a gyerekosztályon éjszakázni es ha bennt tartanák nélkülem, az csak rontana az ágynyugalmon és gyogyulási esélyeken szerintem ha pl egész éjszaka sirna...
Tanácstalan vagyok
Nincs acetonos lehelet, jo a közérzete, most játszik.
Itatom vízzel, ő is tudja hogy most ez különösebben fontos, együttműködő.
Most sikerült ennie egy kevés főtt krumplit, de egyből ment is a bilihez..
De ugy hogy egész éjszaka a kórházvan sír?
Tavaly engem kitiltottak, de amiert nekiálltam balhézni, felajánlották, hogy másik épületben(kismamaszállon)ott lehetek a korház területén..
Az hogy nem eszik az annyira még nem is gond, az ivás fontos, különösen a láz miatt.
Víz mellett próbálhatsz neki adni pici hideg cukros teát, szörpöt, hogy a vércukra se essen le, bármennyi is felszívódik belőle az már jó.
Szerintem is kórház, legkésőbb reggel, ha már ennyire tiltakozol ellene.
De jegyezd meg hogy TÖRVÉNY adta lehetőséged a gyereked mellett maradni-kivéve a műtő, és az intenzív osztály-mondhat bármelyik nővérke bármit. Ott maradsz és pont, erőszakkal nem dobhat ki!
Én felhívtam volna ma a dokit..
Semmi baja nem lesz a koplalástól és hasmenéstől, ha sok vizet és teát(cukor) iszik.
A dokis telefont lekésted, de ügyeletre tanácsért be tudsz telefonálni.
Hívd fel őket most, és kérdezd meg, mit javasolnak.
Valószínű a többi beteg gyermek miatt nem engedik, hogy szülő a gyermeke mellett legyen. Törvény így vagy úgy, mégis kipaterolnak. Mindemellett tavaly sem csináltak semmit, infuziot sem adtak neki. Orrát sem tudtam kiszívni..
De reggel beviszem, nem várok a körzeti orvosig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!