Holnap kórházba vigyem, vagy orvoshoz?
3 éves.
3 napja küszködünk a lázzal, 39 feletti, eddig 38,5 alá nem tudtam lehúzni.
Már négy-öt féle lázcsillapító van.
A hasa megy, annyira, hogy a viz sem marad meg benne, szintiszta vizet pisil.
Kb hétfő este óta nem eszik...
Az orvos felírt lázcsillapitot, hasfogot(ami nem segit), javasolta a répás kubut.
Nem nyűgös, ügyesen jön hűtőfürdőzni, ügyesen bilizik, nem cserepes a szája, nincs nyugtalan alvás.
De mégis egy 3 éves, aki napok ota nem eszik..
Holnap du-ra vár kontrollra az orvos, de nem is tudom, reggel ne inkább a kórházba vigyem?
Habár nagyon fontos, hogy lelkileg az megviselné nagyon mert anno mikor egyszer voltunk, nem engednek engem a gyerekosztályon éjszakázni es ha bennt tartanák nélkülem, az csak rontana az ágynyugalmon és gyogyulási esélyeken szerintem ha pl egész éjszaka sirna...
Tanácstalan vagyok
Azinnal biztos nem
Mert tavaly is azt csinálták velünk, hogy meg sem vizsgálták, csak befektették megfigyelésre, flegmán közölték, hogy vérvétel és orvos és minden egyéb csak reggel van!
Az a hatalmas megfigyelés kimerült abban, hogy Angel care volt alatta!
Ez a korházunk .
A kérdés, hogy fenyegeti-e a kiszáradás. Ha nem száraz a szája, nincs acetonos lehelete és rendszeresen pisil, akkor nincs gond. Holnap elmentek a dokihoz, talán addigra javulni kezd majd az állapota is.
Viszont ha ezek közül bármelyiket tapasztalod, kórházba kell menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!