Esés, orrvérzés 4 éves. Mindenképpen vinnéd orvoshoz/kórházba?
Tegnap délután 4 éves fiam megcsúszott, és pont a lépcsőbe verte be az orrát. Nagyon elkezdett vérezni, picit bedagadt.
AZtán kb 15-20 perc után már csak picit folyt a vér, a duzzadás is lejjebb ment. A gyerek nem szédült, nem volt rosszul. Kicsit később simán arcot mosott, meg is nyomkodta az orrát. Estig még picikét szivárgott a vér, de mire lefeküdt aludni, teljesen elmúlt. Nem is lilult be, meg semmi. Estére nem is látszódott, hogy történt bármi is.
Ma mondja pár kolléga, hogy hát ő bevitte volna kórházba röntgenre.
Most én vagyok a felelőtlen?
Semmi tünete nem volt, az ijedségen kívül (megijedt a sok vértől), semmit nem produkált. Miután megnyugodott, teljesen jókedvű, vidám volt. Rendesen vacsorázott.
Be kellett volna vinnem orvosnak megmutatni? Vagy jól tettem, hogy csak orrvérzéssel nem futottam kórházba?
A fiam egy és két éves kora között állandóan hatalmasakat esett, persze, főleg fejre 😀
Eleinte rohantunk az ügyeletre, baleseti sebészetre, aztán már nem.
Az orvosunk is azt mondta, az a veszélyes, ha hány vagy elveszíti az eszméletét,ha dezorientált lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!