Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagyon hosszu autoutra mit...

Nagyon hosszu autoutra mit vigyek mindenkeppen 3 eves kisfiamnak es magamnak mert hetes kismama vagyok?

Figyelt kérdés
2015. febr. 24. 12:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Mennyi idős kismama vagy? Határon belül? Milyen hosszú az autóút?
2015. febr. 24. 12:08
 2/6 A kérdező kommentje:
21 hetes kismama vagyok.csak nem irta az elobb a szamot :)
2015. febr. 24. 12:09
 3/6 A kérdező kommentje:
angliabol megyunk magyarorszagra 2 napos az ut
2015. febr. 24. 12:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Hú, hát én ilyenkor a fél háztartást fel szoktam pakolni... :-) Mindenképpen vigyél elég folyadékot, meleg váltóruhát, takarókat, meleg teát termoszban. Valami játékot is neki, amit szeret, és amivel eljátszik a hosszú út alatt. Esetleg képeskönyvet, amit lehet nézegetni. Mese CD-t DVD-t is hallgathattok esetleg út közben, ha unja magát. Nedves törlőkendő is jól jön, meg hát szendvics, rágcsálnivaló, ha olyan helyen álltok meg, ahol nem lehet ennivalót venni vagy normálisan kezet mosni. Nem tudom szobatiszta-e a kisfiú, ha nem, akkor biztos a pelenkázó táskát is elérhető közlségbe tenném az utastérben.

Én kb. ennyi idős terhesen utaztam repülővel jó messzire (Ázsiában dolgozott éppen a férjem). Magamnak a kézipoggyászba csomagoltam jó sok magnéziumot meg vas tablettát, tisztasági kendőt, némi kekszet éhségroham vagy hányinger esetére. Az orvosom névjegyét és a ksikönyvemet is vittem magammal, de szerencsére nem volt rájuk szükség.

Ja, az útiokmmányokról ne feledkezzetek azért meg (tudom, hogy EU, de akkor se), és célszerű biztosítást kötni (assistance kiegészítéssel), mert még egy lopás, kisebb karambol is jó sokba fájhat.

Most hiretelen ennyi jutott eszembe, de mondom, én -magamat ismerve - tuti költöztetném a fél háztartást :-D

2015. febr. 24. 12:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia!Mi rendszeresen megtesszük a 2,5 napos utat.Terhesen 2x voltam,bár az elején. Szerintem az övterelő és egy nagyon kényelmes gatyó a legfontosabb. -Most még nincs hőség,de a folyadék és a pihenés,valamint ha megálltok egy kis keringésjavító torna fontos.A derekadhoz egy kispárna.EU kártya.Kompressziós térdzokni.Ennyi jut eszembe.A gyereknek nem tudom,azon még az enyémnek is agyalok,mi lesz majd nyáron.
2015. febr. 24. 12:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Kismamaként nem autóztam ennyit. Gyereknek: pléd ha aludna, játékok, tablet mesékkel (első ülésre rözgíthető tok egy álom), gyümölcslé, víz, keksz, müzliszelet. Mi ha lehet éjszaka utazunk, de kismamaként ez annyira nem megoldás, átmozgatni magadat mindenképp meg kell állni rendszeresen.
2015. febr. 24. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!