Tündi0212 kérdése:
SOS kislányomat megcsîpte valami a kézfejét és a tenyerét nagyon bedagadt nagy baj lehet?
Figyelt kérdés
Ma reggel vettük észre a csîpést mostanra megdagadt és elég kemény van rajta egy pici holyag is ! Voltunk delután orvosnál aki azt mondta hogy vagy pók vagy hangya,vagy szúnyog hát ezt énis gondoltam udvaron nem is voltunk kint este hallotam a szobában szunyogot de attól be tud ennyire dagadni és keményedni ? Calciumot kap és hideg vizes borogatast ! Mikor kislányomat megcsipi a lában a szunyog akkor mindig felhólyagzik pedig nem is kaparja és utanna seb lesz ! De ennyire nem dagadt meg fel mit csinaljak várjak még vele pár napot? Vagy vigyem korhazba2017. jún. 27. 21:26
1/3 anonim válasza:
Nem hittem el, amíg nem találkoztam valódi esettel, de valóban vannak, akik ilyen reakciót produkálnak szúnyogcsípésre, a pókra még durvábbat.
Rossz hír: lehet, hogy az sztk-ban nem fognak komolyan venni, vagy be se engednek beutaló nélkül.
Az ügyeleten szintén, jobb esetben adnak valamit, aztán annyit mondanak, ha reggelre nem javul, vidd orvoshoz.
A háziorvostól meg kellene próbálnod beutalót kicsikarni, egy allergiavizsgálat nem árthat.
2/3 anonim válasza:
Fenistil kenőcs nincs otthon? Nekünk azt javasolta a doki. Az én lányom érzékeny a szúnyogcsípésre, bedagad neki is nagyon.
3/3 anonim válasza:
Állítólag a Calcium felesleges ilyenkor, antihisztamin hatékonyabb. Egyszer volt durva csípése a lányomnak, ügyeleten kötöttünk ki (szerencsére csak ronda volt, rosszul nem volt), de egyből írtak fel Fenistil cseppet. Múltkor meg engem csípett valami durván meg, én is dokinál kötöttem ki és nekem is a Fenistil cseppet mondták és azt, hogy a Calciumot felejtsem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!