Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Fius anyukak, segitenetek,...

Fius anyukak, segitenetek, velemenyeznetek a kisfiam futyis ugyet?

Figyelt kérdés

Egy eves a fiam, az orvosnonk azt mondta, egy eves koraig ne nyuljunk a futyijehez, majd o megmutatja, mit kell akkor tenni, hogy kell huzogatni a bort.....igy is tettunk, nem nyultunk hozza.... Ma vittuk oltasra, es rakerdeztem, hogy akkor most mit kell tennunk ? Megkerdezte: megy-e fel a bor?? Mondtam, nem huzogattuk, mert on azt mondta. Erre odajott a fiamhoz, probalta felhuzni nagyon ovatosan, kb. 5 mp.mulva azt mondta, gyereksebeszhez kell vinni, mert nagyon szuk a bor....

A kerdesem az lenne, hogy ha hamarabb huzogattuk volna, ez elkerulheto lett volna? Szerintetek meg kell muteni, ne varjunk meg, es lasacskan, furdes utan kezdenenk probalkozni a huzogatassal? Ha megis mutetet javasolnak, mit tegyek? Adnatok tanacsot, ha ti is voltatok ilyen helyzetben? Mindenhol azt olvasom, hogy 2 eves koraig ez magatol rendbejon . Koszi elore is....

2017. jún. 12. 23:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
70%
Kulfoldon lakom, itt kulon mondtak, hogy nem szabad piszkalni. Egyaltalan. Soha. 80 millios orszag.
2017. jún. 13. 08:16
 12/17 anonim ***** válasza:
71%
#10-esnek, meg a #11-esnek igaza van. Mi is kulfoldon lakunk es senki nem piszkalja a ksifiuk kukijat, sot! Tilos is hozzanyulni. A parom is kulfoldi es amikor felvetettem neki ezt a temat, teljesen kiakadt, h milyen barbar modszerek vannak itt Mo-on. Csak utana kell kicsit olvasni es nem szabad huzogatni. Magatol szepen le fog valni a bor.
2017. jún. 13. 10:21
 13/17 anonim ***** válasza:

nekünk azt mondta, h az első naptól annyira mindig húzzuk hátra, amennyire magától engedi, de a húgycsőnyílás kilátszódjon.

most 7 éves és kb a makk feléig lehet hártahúzni a bőrt, még mindig le van tapadva. a gyerekorvosunk szerint ez így teljesen rendben van ennyi idősen.

(3évesen megjártuk az urológiát -nem a sebészetet, felesleges!-, akkor gombosszondával oldották a letapadást, de visszatapadt)

fürdéskor, pelenkázáskor mindig húzd hátra annyira neki, hogy még ne okozz fájdalmat, de azért láthatóan feszüljön egy kicsit.

mondjuk az sem mindegy, hogy szűk, vagy le van tapadva. utóbbot megoldja az idő, előbbihez előbb-utóbb tényleg orvos kell.

2017. jún. 13. 11:06
 14/17 anonim ***** válasza:
70%
6 hónapos kisfiú anyukája vagyok. Kb a 2. hónaptól kezdve minden fürdetés alkalmával próbálom neki hùzkodni. Amikor utoljára látta a gyerekorvos,megdicsért. Én azon az elven vagyok,hogy inkább fokozatosan,mintsem sebészre legyen szükség.
2017. jún. 13. 11:11
 15/17 anonim ***** válasza:
40%

Az lehet hogy fokozatosan ,de milyen érdekes hogy más országban nem kell piszkálni a kukacot!!

Nekem van 2 fiam a kisebbik 2,5 éves feljön neki kicsit de nem teljesen a makkról !!A kommenteket olvasva NEM FOGOM PUSZKALNI!!

2017. jún. 14. 23:53
 16/17 A kérdező kommentje:
Mi Romaniaban elunk....
2017. jún. 18. 18:35
 17/17 anonim ***** válasza:

Minek húzogatod, piszkálod a fiú farkát?! Nem lesz annak semmi baja, majd serdülőkorban ha elveszti a szüzességét feljön lassan a bőr. Ez olyan mint a nőknél a szüzhártya.

Nekem is így volt, már műtétet javasoltak és jött a barátnőm és megoldotta a "problémát". Sok hülye doki.

2018. febr. 2. 05:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!