Gyakori betegsegektol legyengult kisgyermek immunrendszeret mivel tudnám "visszaerositeni"?
Betegseget kovetoen kb. 4-5 nap es ujrafertozodik az oviban. A télen alig tudott kozossegbe jarni. Es akkor jon , jo esetben csak 1 het kezelés, antibiotikum altalaban, mert mindig horghurut a vége.
Van ebből kiút?
Hogy lehetne erosebbe tennem?
Ötletek?
Az antibiotikummal tonkre lett vagva az immunrendszere, kar volt.
Sok zoldseg, gyumolcs, nem kell antibiotikummal tomni, mozgas, esetleg vitamin.
Vacsora mindig legyen főtt étel. Legjobb főzelék husival.
Az immunerősitők semmit nem érnek csak megfelelő táplálkozás mellett
Ez bizony az antibiotikum miatt van. Ugyanígy jártam gyerekként, egy masszív tűfóbiát is összeszedtem a sok injekció miatt.
Aztán anyám mondta, hogy próbáljuk meg antibiotikum nélkül. Az orvos beleegyezett, néhány hónap alatt hirtelen "egészséges" lettem, évi 3-4 alkalommal voltam csak beteg. Ez 5 éves koromban volt. Kamaszként, felnőttként meg szinte soha nem voltam/vagyok beteg.
Mozogjon sokat, egyen változatosan, antibiotikumot csak akkor kapjon, ha tényleg igazolható a bakteriális fertőzés (kenetből, vérből, stb). Van létjogosultsága az antibiotikumnak, de nem ilyen tömeges mennyiségben, mert annak ez lesz a vége.
Koszonom a valszokat.
Tudom, hogy a sok antibiotikum nem tesz jot, de higyjetek el nem orombol szedte. Minden kisebb megfazas eddig szovodmennyel jart. Vagy arcureggyulladas vagy horghurut vagy mindketto. 2x volt korhazban is. Kezeletlenul befullad. Hogy tudnam ezeket gyogyszer nelkul kigyogyitani egy kis vitaminnal? Legutobb 40 fok folotti laza is volt...sajnos
Ragyurunk sz etkezesre, szed pribiotikumot,c es d vit is melle mar reg.
Tapasztalatból mondom:
A KAQUN víz terápia tudományosan bizonyítottan két hét alatt 600%-al megnöveli az immunrendszert.
Ezért gyógyulnak meg a halálos betegek is. Vittem már pár utolsó stádiumban levő rákos beteget oda. Most "köszönik, jól vannak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!