Hogyan lehet a baba immunrendszerét erősíteni?
Babám koraszülött, pár hét múlva műtik, viszont az immunrendszere nagyon gyenge.A A neuteophil% 5 neki, a referencia érték 40 és 74 között van, tehát ez az 5-ös érték a béka feneke alatt van.
Tudna nekem valaki mondani valamilyen tanácsot hogy mivel lehetne erősíteni az immunrendszerét? (Méhpempőn kívül, azt ma már ajánlották☺) A kiertékelő orvos azt mondta hogy nincs mit vele tenni, a babának magának kell "fejlesztenie" az immunrendszerét.
Ha esetleg valaki tudna nekem segíteni azt nagyon megköszönném!
Az anyatejjel antitesteket kap, amik fertőzések ellen védenek, nem az immunrendszerét erősíti, hanem megkapja készen a védelmet.
A tápszerek erősítik az immunrendszert azzal, hogy a bélbacikat építik, prebiotikumokkal és a táplálék cukrokkal. Ezen kívül a Dvitamin is szuper az immunrendszernek, viszont kifejezetten egy immunológus segítségét is kérném a helyedben, mivel korababáról van szó.
Nekünk a háziorvos immunológus, és ő csak a Dvitamint tanácsolta, de a tápszerre is ahogy visszatértek a közösségbe kerüléskor, szinte sosem betegek a fiaim pedig bölcsisek.
Általános tápszerből a Beba tartalmaz bacikat és a Milumilban vannak olyan cukrok, amik ezeket táplálják a bélrendszerben. Ezért mondják mind a kettő gyártónál, hogy az immunrendszerre mentek rá. Meg a D vitamin is ugye, de az mindben meg van.
Az jutott még eszembe, hogy a Biogaia-t is adta már a gyerekorvosuk betegség után roborálásra is, nem csak a kólikára javasolt, de sztem ha nem beteg a pici, akkor felesleges.
A helyedben vennek donor tejet ill fejnem bapi 20 a mellem amig megindul
Egyetlen immunerosito az anyatej friss levego es szellozott tiszta lakas
Akik lepontozták az anyatejes válaszokat,azok olvassanak utána.A legjobb immunerősítő az anyatej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!